Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Зеленського жорстко відреагували на обстріл Південноукраїнської АЕС
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського жорстко відреагували на обстріл Південноукраїнської АЕС

19 вересня окупаційні війська завдали ракетних ударів по Південноукраїнській АЕС

19 вересня 2022, 17:02
Поділіться публікацією:

Окупанти обстріляли Південноукраїнську АЕС. В ОП різко відреагували на цей злочин та засудили його. Відповідну заяву зробив радник керівника офісу президента Михайло Подоляк у Twitter.

У Зеленського жорстко відреагували на обстріл Південноукраїнської АЕС

Михайло Подоляк (фото з відкритих джерел)

"Тип війни, яку обрала Росія давно зрозумілий. Тотальне руйнування міст (Маріуполь, Бахмут/Харків). Різанина на окупованих територіях (Буча/Ізюм). Удари по критичній інфраструктурі (Харків/Кривий Ріг). Ядерний шантаж (ЗАЕС, Южноукраїнськ). Залишилося зрозуміти, на що чекає світ", — написав Подоляк.

Відомо, що 19 вересня окупанти обстріляли АЕС. В "Енергоатомі" повідомили, що всі 3 енергоблоки ПАЕС зараз працюють у звичайному режимі. Постраждалих серед персоналу станції немає.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у США розповіли, як готуються до можливого застосування Росією ядерної зброї в Україні. В адміністрації Джо Байдена всерйоз розглядають можливість застосування Росією ядерної зброї в Україні. Саме тому вже зараз США разом зі своїми союзниками опрацьовують варіанти реагування, якщо Путін зважиться на такий крок.  Про це в інтерв'ю "Європейській правді" розповіла посол США в Україні Бріджіт Брінк. Дипломат зазначила, що розмови про використання ядерної зброї, які час від часу піднімає Кремль, абсолютно безвідповідальні. Бріджіт Брінк нагадала заяву президента США Джо Байдена про те, що застосування Росією ядерної зброї в будь-якому її вигляді спричинить реакцію США, а також усього цивілізованого світу – наслідки для Росії будуть незворотними. Вже зараз США опрацьовують разом із західними партнерами єдину відповідь на такі безвідповідальні дії Москви.     

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини