Головна Новини Суспільство Війна з Росією Чи вдалося ЗСУ стабілізували ситуацію в районі Часового Яру: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи вдалося ЗСУ стабілізували ситуацію в районі Часового Яру: подробиці

Росіяни намагаються зрозуміти, де в обороні ЗСУ слабші місця, щоб знову активізувати наступ

29 квітня 2024, 17:44
Поділіться публікацією:

Українським захисникам вдалося стабілізувати ситуацію в районі Часового Яру на Бахмутському напрямку Донецької області. Але це не означає, що будь-якої миті ситуація не може загостритися. Як передає портал "Коментарі", про це в ефірі телеканалу "Еспресо" розповів співзасновник DeepState Роман Погорілий.

Чи вдалося ЗСУ стабілізували ситуацію в районі Часового Яру: подробиці

ЗСУ. Фото з відкритих джерел

Експерт повідомив, що російські окупанти намагаються використати будь-яку можливість, щоб просунутися до Часового Яру "в лоб, з флангів, але ситуація там більш-менш стабілізувалася".

"Противник перегруповується, підтягує нові сили, постійно обстрілює місто з авіації. Штурмові групи РФ пробують десь насичуватися піхотою в районах, просуватися. Тобто така динаміка відбувається постійно. Але бійці, які тримають Часів Яр і нові бригади, які туди прибули, стабілізували ситуацію", — зазначив Погорілий.

За даними аналітика, станом на зараз у цьому районі відбувається лише динаміка спроб промацування. Ворожі війська пробують, де можна наступати, намагаються промацати, де в обороні ЗСУ слабкі чи вразливі місця. При цьому росіяни не припиняють на цей напрямок перекидати резерви. Тому, наголошує експерт, будь-якої миті ситуація може змінитися, тому що противник непередбачуваний як у застосуванні своїх сил, так і в просуванні.

Читайте також на порталі "Коментарі" — ситуація на фронті для нас погіршується, що визнав головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, акцентуючи увагу також на тому, що росіяни атакують об'єкти енергетичної інфраструктури. Експерти проаналізували для порталу "Коментарі" те, що відбувається зараз і може статися в найближчому майбутньому на фронтах російсько-української війни.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини