Головна Новини Суспільство Війна з Росією Чи справді ЗСУ вбили Герасимова: що сказав Буданов
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи справді ЗСУ вбили Герасимова: що сказав Буданов

Буданов прокоментував інформацію про "смерть" Герасимова

5 січня 2024, 22:36 comments1289
Поділіться публікацією:








Керівник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов не зміг підтвердити чутки про нібито загибель начальника Генерального штабу ЗС РФ Валерія Герасимова внаслідок ракетного удару ЗСУ по командному пункту в анексованому Криму. Про це Буданов заявив в ефірі національного телемарафону "Єдині новини", передає портал "Коментарі".

Чи справді ЗСУ вбили Герасимова: що сказав Буданов

В інтернеті ширяться чутки про загибель Герасимова. Фото з відкритих джерел

"Я не маю підтверджуючої цьому інформації (йдеться про ймовірну загибель Валерія Герасимова в окупованому Криму – ред.)", — сказав Кирило Буданов.

Як відомо, інформацію про можливу загибель начальника російського Генштабу Валерія Герасимова раніше повідомив паблік Visegrád 24. За даними пабліка, начальник Генштабу ЗС РФ нібито загинув 4 січня внаслідок ракетного удару української армії по командному пункту в Криму.

Українські медіа скептично оцінили інформацію про ймовірну ліквідацію Валерія Герасімова, припустивши, що це може бути фейком. Зокрема, вони звернули увагу, що Visegrád 24 поширював повідомлення про заяву "Талібану" про похід на Ізраїль, яке згодом виявилося неправдивим.

Українські офіційні особи про загибель Герасимова не заявляли, але повідомляли про ураження російського командного пункту в Криму.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що бійці ЗСУ проходять військову підготовку у США, Великій Британії, Норвегії, Канаді, Австралії, Північній Македонії, Косово, Молдові, Грузії, Албанії та у більшості країн ЄС. З навчанням військовослужбовців Україні загалом допомагають 34 держави. Ключову роль у підготовці українців відіграють США і Німеччина.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини