Головна Новини Суспільство Війна з Росією Чи справді Залужний вже готує у Криму поле бою для деокупації – що стане сигналом
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи справді Залужний вже готує у Криму поле бою для деокупації – що стане сигналом

Наразі на півострові залишається близько 150 ворожих цілей для ураження

21 липня 2023, 14:10
Поділіться публікацією:

Зі збільшенням вибухів в анексованому Криму стає актуальніше питання про його деокупацію. Чи є передумови говорити про те, що незабаром може бути розгорнута боротьба за півострів? Чи це може прискорити знищення Кримського мосту? Видання "Коментарі" розбиралося в цих питаннях, вивчивши думки експертів.

Чи справді Залужний вже готує у Криму поле бою для деокупації – що стане сигналом

Війна в Україні. Фото: з відкритих джерел

Для мешканців Криму пролунав "дзвіночок" — їм треба бути напоготові

Полковник ЗСУ, експерт Роман Світан в ефірі "Радіо НВ" висловив думку, що події, які останніми днями відбуваються в Криму, підтверджують висловлювання Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного щодо звільнення півострова.

Експерт вважає, що вибухи в Криму, про які ми чуємо вже кілька днів поспіль, – це успішна робота далеких засобів поразки України.

Роман Світан нагадав про удар по Кримському мосту, а до цього було масовано атаку 30 БПЛА по об'єктах ЗС РФ на півострові.

За словами експерта, те, що відбувається, показує, що генштаб ЗСУ вже почав "формувати поле бою" для повернення Криму. Експерт вважає, що подібний процес починається за місяць до заходу військ України.

Полковник спрогнозував, що ми практично щодня чутимемо новини про "бабовну" на кримських складах, паливоприймачах, пунктах зберігання техніки, місцях зосередження особового складу.

Логіка наших військових – не одразу зруйнувати Кримський міст

Завідувач відділу Національного інституту стратегічних досліджень Олексій Їжак в ефірі телеканалу "FREEДОМ" заявив, що долю Кримського мосту вже вирішено наперед. Міст точно буде зруйнований, але не одним ударом. Його руйнуватимуть поступово. Логіка в цьому є, вважає експерт, адже ми даємо можливість усім росіянам, які помилково опинилися в Криму, забратися назад до РФ.

При цьому експерт припускає, що багатьом росіянам нема куди їхати, оскільки вони продали нерухомість в інших регіонах РФ, щоб оселитися в окупованому Криму.

"Здебільшого, це військові спецслужбісти. Я думаю, план такий є, щоб вони виїхали. Панічні настрої в них у сім’ях з’являються. Але яка буде динаміка? Мені здається, так само як і в усій РФ, поки росіяни масово не побачать, що влада в Кремлі починає кришитися, сидітимуть і чекатимуть, і розраховуватимуть на якесь диво, що зараз Путін вивернеться, що Росія всіх переможе", – підсумував Олексій Їжак.

Читайте також на порталі "Коментарі" – про що говорять нові вибухи на Кримському мосту – куди може повернути ситуація.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини