Головна Новини Суспільство Війна з Росією Чи справді ситуація на фронті зайшла в глухий кут: генерал Тарнавський дав відповідь
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи справді ситуація на фронті зайшла в глухий кут: генерал Тарнавський дав відповідь

Бригадний генерал не вважає, що ситуація на фронті зайшла в глухий кут

27 грудня 2023, 13:05
Поділіться публікацією:

Розмови про те, що жодна зі сторін не може досягти успіху на фронті, не підтверджуються тим, що є насправді. Росія не припиняє свої спроби наступати, але при цьому стратегічні цілі також для противника далекі. Як передає портал "Коментарі", про це в інтерв'ю "BBC" розповів командувач оперативно-стратегічного угрупування військ "Таврія", бригадний генерал Олександр Тарнавський.

Чи справді ситуація на фронті зайшла в глухий кут: генерал Тарнавський дав відповідь

Олександр Тарнавський. Фото з відкритих джерел

"Я думаю, ще немає (ред. – тупикової ситуації на фронті). На сьогодні вона має точні логістичні результати... і те, що ворог не досягнув цього часу заявлених цілей, це вже значний успіх українського народу та його війська. Найголовнішою помилкою ворога є те, що він не розраховував на таке об'єднання нашої нації, на підтримку, яка сьогодні триває. Тому, якщо хтось каже, що це глухий кут – ні, це не глухий кут, це сьогодні наш стан", — заявив Тарнавський.

За його словами, сьогодні активізувалась робота радіоелектронна – це і дрони-камікадзе, і спостереження.

Олександр Тарнавський вважає, що те, що сьогодні бачить увесь світ в Україні, – це "війна майбутнього".

"Ми все навчаємось на цих помилках, робимо висновки. При цьому я скажу, ми, можливо, не подолали ту глибину, але ми зробили той ривок, який дає подих на подальші наші наступальні дії", — наголосив генерал.

Читайте також на порталі "Коментарі" — під час спілкування з представниками мес-медіа головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний заявив, що було проведено змістовний аналіз тих проблем, які були у 2022 та 2023 роках. Здебільшого з них знайдено вихід. Саме тому їхнє повторення не повинно перейти на 2024 рік. Українська армія зробить правильні висновки, щоб не повторювати проблем, які були раніше.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини