Головна Новини Суспільство Війна з Росією Чи справді ситуація критична: у МЗС прокоментували затримку з постачанням снарядів
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи справді ситуація критична: у МЗС прокоментували затримку з постачанням снарядів

Говорячи про затримку з постачанням снарядів Дмитро Кулеба заявив, що немає ситуації, яка не має рішення

31 січня 2024, 13:35
Поділіться публікацією:

Якщо Україна не отримає необхідної кількості артилерійських боєприпасів з одного місця, то працюватиме, щоб забезпечити постачання з інших джерел. Як передає портал "Коментарі", про це в інтерв'ю BBC Newsnight заявив міністра закордонних справ Дмитро Кулеба. 

Чи справді ситуація критична: у МЗС прокоментували затримку з постачанням снарядів

Снаряди. Фото: з відкритих джерел

"Немає жодної ситуації, яка не має рішення. Якщо ми не отримаємо достатньо боєприпасів з одного місця, ми працюємо над іншим, звідки їх можна отримати", — заявив український міністр. 

Він наголосив, що якою б не була ціна підтримки України для партнерів, ціна забезпечення миру може бути в рази більшою, якщо наша країна не переможе у війні з Росією.

Дмитро Кулеба додав, що Україна продовжує працювати з обома партіями у США для забезпечення фінансування допомоги.

"ЄС демонструє свою здатність приймати великі рішення самостійно, і це добре. Ми також продовжуємо працювати з обома партіями в США, щоб переконатися, що необхідні рішення будуть ухвалені", — наголосив міністр.

Читайте також на порталі "Коментарі" — з мільйона артилерійських снарядів, який обіцяли європейські союзники поставити Україні до березня 2024 року, Київ може отримати 600 тисяч. Про це повідомляє Bloomberg з посиланням на неназваних євродипломатів, знайомих із питанням.

"Якщо українські війська не мають снарядів, щоб утримувати тиск, Росія може продовжувати артилерійські обстріли, поки їхня піхота атакує українські позиції. Це несправедлива боротьба для українських захисників", — сказала Енн Марі Дейлі, дослідник Rand Corp та офіцер запасу армії США.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

31 січня 2024, 14:01

У гнилого та програшного перемоги не може бути. В нього доля вже визначена: тягнути поки у юдейців є можливість красти і використовувати смердів для підвищення ціни Путіну. Смерди ать два - юдеть! Всі помремо за підвищення ціни-95 Путіну!


Новини