Головна Новини Суспільство Війна з Росією Чи справді російська ППО потужна: що сказав генерал
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи справді російська ППО потужна: що сказав генерал

Кремль не думає про захист росіян, коли застосовує свою ППО

6 січня 2024, 23:32
Поділіться публікацією:








Російська протиповітряна оборона не захищає пересічних громадян РФ і не настільки надійна, як про це заявляв диктатор Володимир Путін. Про це в ефірі телеканалу "FreeДом" розповів колишній голова Служби зовнішньої розвідки України, генерал армії Микола Маломуж, передає портал "Коментарі".

Чи справді російська ППО потужна: що сказав генерал

Росії не вистачає ППО. Фото з відкритих джерел

За словами генерала української армії, окупанти не думають про безпеку цивільних росіян, коли застосовують свою ППО. Для них звичайні люди не більше, ніж "гарматне м'ясо", яким можна легко пожертвувати. А тому, відзначив екс-керівник СЗР України, росіяни використовують ППО  "віяловим способом".

Генерал відзначив, що ворогу головне збити повітряну ціль, а безпека і життя звичайних росіян його не хвилює.

"Росія не захищає своїх громадян і використовує свою ППО у віяловий спосіб: влучило куди влучило, аби збити. А куди воно впаде? На центр міста, у будинок залетить — окупанти про це не турбуються", — заявив Микола Маломуж.

Український генерал додав, що під час обстрілів російського міста Бєлгород протиповітряна оборона не спрацювала, щоби захистити цивільних, хоча диктатор РФ Володимир Путін давав своєму населенню такі обіцянки.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що офіційні особи Білого дому та Пентагону попередили, що США скоро не зможуть утримувати українські батареї Patriot з ракетами-перехоплювачами, вартість яких може становити 2-4 млн. доларів за штуку. Коли 4 травня була збита перша російська балістична ракета, всі були дуже здивовані, але після цього довіра до обладнання зросла.

"Коментарі" також писали, що російська влада готує військове вторгнення у країни Європейського Союзу, це може статися не пізніше 2025 року. Польща усвідомлює загрозу з боку РФ, а напад можливий, коли у США влада буде переходити від Джо Байдена до новообраного президента.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини