Головна Новини Суспільство Війна з Росією Чи справді росіяни прорвалися до Авдіївки: офіцер 59-й ОМБр зняв інтригу
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи справді росіяни прорвалися до Авдіївки: офіцер 59-й ОМБр зняв інтригу

За чотири місяці на цьому напрямі знищили 14 тисяч окупантів

23 січня 2024, 12:00 comments4567
Поділіться публікацією:

Як передає портал "Коментарі", офіцер 59-ї окремої мотопіхотної бригади імені Якова Гандзюка Сергій Цехоцький в ефірі Радіо Свободи не підтвердив інформацію, що російським окупантам вдалося зайти до Авдіївки.

Чи справді росіяни прорвалися до Авдіївки: офіцер 59-й ОМБр зняв інтригу

Авдіївка. Фото: з відкритих джерел

"Ні, я такого не можу підтвердити. Ви самі бачили, що Генштаб не говорив про те, що до Авдіївки зайшли. Може, хтось і забігав випадково, але точно не бігає", – заявив Сергій Цехоцький, відповідаючи на запитання, чи йдуть уже бої всередині міста.

Про те, що російські війська нібито просунулися в районі ресторану "Царське полювання" вздовж Соборної вулиці та вздовж смуги дерев на південному заході Авдіївки, повідомляв Інститут вивчення війни (ISW). Аналітики, як вони самі твердять, посилалися на геолокаційні кадри за 21 січня.

Крім того, інформацію про те, що армія РФ нібито "закріпилася" на Авдіївській промзоні, поширилася співзасновником DeepState Романом Погорілим.

"На жаль, промзона, по суті, втрачена. Туди окупанти остаточно зайшли та закріпилися. Там постійно перебувають російські бійці", – сказав тоді він.

У той же час начальник Авдіївської міської військової адміністрації Віталій Барабаш заявив, що російські підрозділи, що прориваються на околиці Авдіївки, не можуть "зачепитися" і проводити роботи зі зміцнення.

"Зайшла ДРГ і зачепилася – це різні речі. Це дуже така гучна заява. Зачепитись — це значить проводити якісь роботи з укріплення і так далі. Такого точно немає, там наші хлопці працюють і дуже вдало працюють. Тому ніхто ніде не зачепився", — сказав він.

Читайте також на порталі "Коментарі" — чи справді росіяни вже на вулицях Авдіївки: у США відповіли.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини