Головна Новини Суспільство Війна з Росією Чи справді Росія збила свій Су-27 над Кримом: у британській розвідці відповіли
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи справді Росія збила свій Су-27 над Кримом: у британській розвідці відповіли

Британська розвідка не виключає, що Росія могла збити свій Су-27 над Кримом у березні

6 квітня 2024, 13:58
Поділіться публікацією:

Росія справді могла збити свій літак Су-27 над Кримом наприкінці березня. Ця подія підтверджує, що між російськими військами немає координації. Як передає портал "Коментарі", про це йдеться у повідомленні Міністерства оборони Британії у Twitter (X).

Чи справді Росія збила свій Су-27 над Кримом: у британській розвідці відповіли

Су-27 над Кримом Фото: з відкритих джерел

Зазначається, що кримський Telegram-канал 28 березня повідомив, що літак Су-27, який діяв над Кримом, був збитий російською ППО в результаті "дружнього вогню". Призначений Росією так званий "губернатор" Севастополя Михайло Развожаєв заявив, що сталася технічна несправність, а пілот вижив.

Британська розвідка зазначає, що 24 березня Україна завдала ударів по об'єктах Чорноморського флоту та у Севастополі. Це могло спонукати росіян привести ППО до підвищеної готовності.

Раніше також з'являлися повідомлення про подібні випадки "дружнього вогню", особливо на окупованій території України. Розвідка вважає, що це підтверджує вплив дій України.

"Існує реальна ймовірність того, що зростання тиску та напруги серед російських операторів ППО, спричинене страхом перед подальшими діями України, призведе не до технічної проблеми, а до того, що вони ненароком задіяють своїх власних пілотів та літаки", — йдеться у зведенні.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у британській розвідці розповіли, як Путін дякує бізнесменам, які підтримали війну.

Також видання "Коментарі" повідомляло – путінський режим на тимчасово захоплених українських територіях намагається не гаяти часу і робити все можливе, щоб викорінити все, що пов'язано з Україною. Російська влада готує чиновників і будує в'язниці. Про це повідомляє Міністерство оборони Великобританії у Twitter.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини