Головна Новини Суспільство Війна з Росією Чи справді путінські війська вибили російських добровольців із території РФ: що говорять у РДК
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи справді путінські війська вибили російських добровольців із території РФ: що говорять у РДК

РДК захопив у Росії нових військовополонених

16 березня 2024, 10:54 comments4840
Поділіться публікацією:

"Російський добровольчий корпус", який проводить військову операцію у Білгородській та Курській областях, показав нову партію російських військовополонених та готовий їх обміняти на зустрічі з губернатором. Полонені росіяни фактично спростували заяви Міноборони РФ про нібито знищення РДК та ЛСР у Курській та Бєлгородській областях. Як передає портал "Коментарі", про це йдеться у повідомленні РДК у Телеграм.

Чи справді путінські війська вибили російських добровольців із території РФ: що говорять у РДК

РДК. Фото: з відкритих джерел

У РДК заявили про брехню Міноборони Росії нібито про ліквідацію корпусу у повному складі та про те, що путінський режим відновив контроль над усіма прикордонними населеними пунктами РФ.

Бійці також показали "інтерв'ю" з одним із полонених, який заявив, що не бачив убитих членів РДК і не може підтвердити інформацію про те, що російська армія контролює ситуацію у прикордонних населених пунктах Росії.

Російський військовий заявив, що потрапив у полон, коли виконував завдання з мінування, їх машина потрапила під обстріл і він один з усієї групи залишився живим.

Бійці РДК показали понад десять полонених російських військових, але на відео приховали їхні обличчя.

Російські добровольці також вкотре закликали губернатора Бєлгородської області В'ячеслава Гладкова погодитись на зустріч.

"Усі заяви Міноборони РФ про знищення РДК у повному складі — чергова брехня. Обмежена військова операція в Бєлгородській та Курській областях триває, і ось підтвердження — нова партія полонених з числа ЗС РФ. І в черговий раз ми запрошуємо губернатора Гладкова на зустріч, щоб передати йому полонених", – йдеться у повідомленні.

Читайте також на порталі "Коментарі" — які цілі переслідують російські добровольці під час рейду до РФ: чому дивує реакція Кремля. Експерти в ексклюзивному інтерв'ю детально проаналізували ситуацію.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини