Головна Новини Суспільство Війна з Росією Чи справді під Авдіївкою почався наступ ЗСУ: звідки вибили окупантів
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи справді під Авдіївкою почався наступ ЗСУ: звідки вибили окупантів

За інформацією аналітика Bild, ЗСУ відтіснили окупантів із села під Авдіївкою

7 березня 2024, 12:18
Поділіться публікацією:

Українські захисники зуміли витіснити російських окупантів із села Тоненьке на захід від Авдіївки. Як передає портал "Коментарі", про це пише оглядач "BILD" з аналізу відкритих даних Юліан Ріпке з посиланням на відеозаписи з місця боїв.

Чи справді під Авдіївкою почався наступ ЗСУ: звідки вибили окупантів

ЗСУ. Фото з відкритих джерел

Раніше експерт повідомляв, що ЗСУ важко тримають оборону на лінії Бердичі-Семенівка-Орлівка-Тоненьке на захід від Авдіївки.

Наразі, за даними експерта, українські військові змогли вибити окупантів із Тоненького.

"Українська армія повернула повний контроль над Тоненьким на захід від Авдіївки. Росіяни обстрілюють село із РСЗВ", — повідомив Репке.

У той же час, доброволець 24ОШБ "Айдар" Станіслав Бунятов із позивним "Османом" спростував дані експерта про зачистку Тоненького від росіян. Він зазначив, що ця інформація не відповідає дійсності.

"Йдуть важкі бої, ворог застосує максимум зусиль, резервів та засобів поразки для витіснення наших сил із населеного пункту. Сила духу та героїзм наших бійців вражає, але кожен має свою межу", — прокоментував він.

Зазначимо, що наразі офіційної інформації щодо цього поки немає.

Читайте також на порталі "Коментарі" – третій рік повномасштабної війни з Росією розпочався для України проблемно. Ми маємо брак боєприпасів, є величезні проблеми з комплектацією частин і підрозділів. Як наслідок, росіяни захопили не лише Авдіївку, а й продовжують наступати, беручи під контроль сусідні населені пункти. Експерти проаналізували для порталу "Коментарі" перебіг російсько-українського протистояння та те, як ситуація може розвиватися далі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/BILD_Russian
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини