Головна Новини Суспільство Війна з Росією Чи продовжать ЗСУ звільняти Україну взимку: прогноз Пентагону
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи продовжать ЗСУ звільняти Україну взимку: прогноз Пентагону

Міжнародні партнери мають намір допомогти українській державі бути ефективним на полі бою, зазначив міністр оборони США.

13 жовтня 2022, 08:45 comments1270
Поділіться публікацією:

Українська армія набрала гарного темпу і має досить вражаючий імпульс, який дозволить їй продовжувати звільняти українські землі взимку, незважаючи на погіршення погодних умов. Як повідомляє портал "Коментарі", такий прогноз на брифінгу за підсумками засідання Контактної групи з питань оборони України (так званий "Рамштайн-6") озвучив міністр оборони США Ллойд Остін.

Чи продовжать ЗСУ звільняти Україну взимку: прогноз Пентагону

ЗСУ. Фото: Генштаб ЗСУ у Facebook

При цьому Остін звернув увагу на те, що міжнародна спільнота, як ніколи єдина у своїй підтримці України і готова й надалі підтримувати український народ.

Глава Міноборони США вважає, що Україна не зупиниться взимку і прокладе звільнення своїх земель, відновлюючи суверенітет на всій своїй території. У свою чергу, західні союзники також продовжуватимуть робити свою роботу з озброєння української армії всім необхідним, щоб дії українських військових на полі бою були максимально ефективними.

Ллойд Остін наголосив на ефективності ЗСУ на сході та півдні, де українським воїнам вдалося звільнити частину своєї території.

"Ми можемо очікувати, що така активність продовжиться взимку", — заявив Остін.

Він також запевнив, що західні союзники поставлять Україні сучасні засоби ППО. Це станеться дуже скоро, адже процес постачання вже розпочався. Розуміння, як поставляти і куди поставляти зброю вже є.                                                      

Читайте також на порталі "Коментарі" – президент Росії Володимир Путін відчайдушно шукає вихід із війни – для чого загрожує ядерною зброєю. Своєю думкою поділилися Олексій Арестович та Віталій Портніков.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини