Головна Новини Суспільство Війна з Росією Чи повинна Україна наносити удари по території РФ: думка українців
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи повинна Україна наносити удари по території РФ: думка українців

Більшість українців вважають законними для ударів цілі на території РФ

5 червня 2023, 16:55
Поділіться публікацією:

Ще півроку тому мало хто міг навіть собі уявити, що по території РФ можуть наноситися удари. Проте останнім часом ударні безпілотники все частіше навідуються до російських міст, включаючи такі міста, як Москва та Санкт-Петербург. Україна офіційно заявляє, що не причетна до таких атак, а всі вибухи, які останнім часом турбують росіян – це їхня внутрішня справа та внутрішні проблеми. Проте соціологи Active Group поцікавилися у українців – чи повинна Україна атакувати територію РФ.

Чи повинна Україна наносити удари по території РФ: думка українців

Безпілотник. Фото: з відкритих джерел

Як виявилося, 58,4% респондентів заявили, що Україна повинна проводити атаки території РФ. 26,6% опитаних обрали відповідь, що "швидше так". При цьому майже 8% наших співвітчизників заявили, що "швидше не варто атакувати РФ". Категоричних противників атак на РФ в Україні знайшлося менше 2%.

Також українців запитали – чи вірять вони в те, що Росія здатна захистити себе від ударів дронів? Переважна більшість, а саме 48,6% заявили. Що "швидше ні". 25,3% респондентів вважають, що Росія "швидше може себе захистити". Майже 12% українців вважають, РФ точно не здатна себе захистити від ударів дронів.                                                                            

Читайте також на порталі "Коментарі" — про що говорять удари дронів і ракет, що почастішали: головні висновки атаки дронів по Москві. Експерти детально проаналізували ситуацію в ексклюзивному інтерв’ю нашому виданню.

Також видання "Коментарі" повідомляло — у ЗСУ спрогнозували, як часто продовжуватимуться атаки з повітря по Україні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини