Головна Новини Суспільство Війна з Росією Чи посилиться мобілізація після ухвалення нового закону: у ТЦК дали відповідь
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи посилиться мобілізація після ухвалення нового закону: у ТЦК дали відповідь

У ТЦК пропонують дочекатися остаточного варіанта законопроєкту про мобілізацію, а потім уже робити висновки про посилення мобілізації чи ні

26 лютого 2024, 11:40
Поділіться публікацією:

В Україні оголошено воєнний стан, загальнонаціональна мобілізація, як проводилася, так і триває. Планового режиму дотримуватиметься і надалі. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву зробив керівник Кременчуцького районного ТЦК Мирослав Волков, повідомляє "Телеграф". 

Чи посилиться мобілізація після ухвалення нового закону: у ТЦК дали відповідь

Мобілізація в Україні. Фото: з відкритих джерел

При цьому в ТЦК все ж таки зазначили, що спочатку потрібно дочекатися, в якому саме вигляді нардепи ухвалять закон, а потім уже робитимуть відповідні висновки.           

"Давайте спочатку дочекаємося ухвалення закону... Можу сказати, що заходи мобілізації, які проводилися в плановому режимі залежно від потреби, і надалі проводитимуться. Вживатиме таке поняття, як посилена мобілізація – це трішки некоректно", — заявив Мирослав Волков.

Зазначимо, Верховна Рада підтримала за основу і загалом поданий президентом законопроєкт №11035 про демобілізацію військових термінової служби. Тим часом Комітет ВР з питань національної безпеки, оборони та розвідки розпочне наступного тижня напрацювання до другого читання законопроєкту про мобілізацію. Представники ЗСУ закликають парламентарів припинити виставу та швидше приймати важливі, хоч і непопулярні рішення. Експерти проаналізували для порталу "Коментарі" останні рухи тіла навколо ситуації з мобілізацією та відповідним законопроектом.                               

Читайте також на порталі "Коментарі" — у Верховній Раді заявили, що країна йде до тотальної мобілізації. Вона передбачатиме закриття країни, закриття економіки та коли економіка буде заточена на виробництво свого продукту.  



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини