Головна Новини Суспільство Війна з Росією Чи почав Захід примушувати Україну до переговорів з РФ: відповідь Данілова
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи почав Захід примушувати Україну до переговорів з РФ: відповідь Данілова

Секретар СНБО зазначив, що тільки українська влада вирішуватиме, чи вестиме переговори з РФ

15 серпня 2023, 16:57 comments1414
Поділіться публікацією:

Між Україною та міжнародними партнерами є повне порозуміння та довіра. З боку Заходу немає жодних натяків на те, що потрібно погоджуватися з умовами Кремля та йти на переговори. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву в інтерв'ю італійській газеті "la Repubblica" зробив секретар РНБО Олексій Данілов.

Чи почав Захід примушувати Україну до переговорів з РФ: відповідь Данілова

Олексій Данілов. Фото: з відкритих джерел

"Повідомлення про цей нібито тиск не підтверджені нічим. Вони існують лише в інтернеті. Можливо, це робота російської армії тролів, але партнери не ставили якихось вимог вести переговори", — заявив Олексій Данілов.

Секретар РНБО додав, що Україна вирішуватиме це питання самостійно, але ясно, що ніхто за стіл переговорів не сяде з президентом країни-агресора Путіним, жодних переговорів із ним не може бути.

"Росію має бути зруйновано, як сучасний Карфаген. Не можна залишати ворога позаду себе", — висловився Олексій Данілов.

Читайте також на порталі "Коментарі" — міністр закордонних справ Дмитро Кулеба попередив, що на Україну чекає важка осінь, так може збільшитися кількість держав, які відкрито закликатимуть Київ розпочати переговори з Москвою. Та ж Туреччина, за деякими даними, на переговорах 5-6 серпня в Джидді (Саудівська Аравія) щодо встановлення миру в Україні нібито пропонувала підключити до них Росію, пояснюючи, що інакше в переговорному процесі жодних результатів не буде. У свою чергу глава Офісу президента України Андрій Єрмак запевняє, що вже 58 (ще нещодавно було 43) країн підтримують саме українську формулу миру – і робота у цьому напрямі триває. Якими є переговорні перспективи доступного для огляду майбутнього? Які чинники можуть різко змінити ситуацію? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини