Головна Новини Суспільство Війна з Росією Чи планує Путін ударити ядерною зброєю по Україні: відповідь Лукашенко
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи планує Путін ударити ядерною зброєю по Україні: відповідь Лукашенко

Олександр Лукашенко постарався виправдати Путіна, заявивши, що у Росії повно найсучаснішої зброї

14 жовтня 2022, 14:45 comments2276
Поділіться публікацією:

Незважаючи на всі загрози, які озвучує президент Росії Володимир Путін, він ніколи не ставив за мету завдавати ядерних ударів по території України. Як передає портал "Коментарі", таку думку в інтерв'ю телекомпанії "NBC" висловив президент Білорусі Олександр Лукашенко.

Чи планує Путін ударити ядерною зброєю по Україні: відповідь Лукашенко

Самопроголошений президент заявив, що необхідності застосовувати ядерну зброю у війні проти України на сьогоднішній день немає. Тому керівництво Росії не ставило собі за мету використання ядерної зброї в Україні.

За словами Лукашенка, Росія може відповісти ядерним ударом лише у разі нападу на її територію, але, наголошує білоруський диктатор, застосування ядерної зброї – це крайній захід, тому що Кремль має дуже велику кількість сучасних видів зброї. Росія може впоратися з будь-якими викликами без застосування ядерної зброї

Читайте також на порталі "Коментарі" — республіка Білорусь (РБ), яка раніше домовилася з Росією про розгортання "загального регіонального угруповання військ", вводить режим контртерористичної операції після появи повідомлень про нібито "плановані провокації з боку деяких суміжних держав". Про це заявив голова МЗС РБ Володимир Макей. Щоправда, білоруський КДБ уже спростував цю інформацію. Але диму без вогню, як відомо, не буває… Про що говорять останні кроки білоруської влади? Як події можуть розвиватись далі? Журналісти "Коментарів" із цими питаннями звернулися до експертів.                  

Також видання "Коментарі" повідомляло — мобілізація на всіх парах: чи вдалося Росії стабілізувати фронт.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

sssss

14 жовтня 2022, 21:29

СEКС Знaкoмствa в твoем горoде: бeсплатно, анoнимно, пpoсто попpобуй ----- https://7l.ink/goo


Новини