Головна Новини Суспільство Війна з Росією Чи оголосить війну Україні Путін на Федеральних зборах
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи оголосить війну Україні Путін на Федеральних зборах

Наскільки вірогідні в Росії «лякалки» щодо оголошення воєнного стану, закриття кордонів, тотальної мобілізації і використання ядерної зброї, - розповіла російська політична аналітикиня

16 лютого 2023, 19:25
Поділіться публікацією:

Вже наступного тижня російський президент Володимир Путін виступить із посланням до Федеральних зборів, але нічого нового він росіянам не скаже. Про це сьогодні, 16 лютого, заявила російська політична аналітикиня Ольга Курносова в Телеефірі, пишуть "Коментарі".

Чи оголосить війну Україні Путін на Федеральних зборах

“За великим рахунком, йому нічого сказати. Рік триває “спецоперація”, і нічого з того, що говорили спочатку, не те, що не досягнуто, а досягнуто зі зворотним знаком. Якщо говорили, що ми боїмося, що НАТО наближається до наших кордонів, воно вже наблизилося. Тому що навіть якщо не брати до уваги Україну, яка рано чи пізно опиниться в лавах НАТО, то Фінляндія точно опиниться в лавах НАТО досить швидко”, — сказала вона.

Аналітикиня додала, що все ж наскрізною темою послання проходитиме війна й події на фронтах. І тому ура-патріоти вже розганяють усілякі лякалки, що буде оголошено воєнний стан, закриють кордони, запровадять тотальну мобілізацію, щоб нібито можна було використати ядерну зброю.

“Достатньо просто почитати закони, щоб зрозуміти, що для цього не потрібно вводити воєнний стан, це все цілком собі можна було зробити і раніше”, — сказала Курносова.

Вона переконана, що Путін за будь-яких обставин просто не зможе оголосити війну чи назвати "СВО" війною.

“Якщо він раптом вирішить, оголошувати війну війною, ну, це зізнатися, що цей рік був абсолютно неправильним роком, і ніякої “спецоперації” не було, і всі цілі не досягнуті. Тому я не вважаю, що Путін ризикне розписатися у своїй безпорадності”, — додала російська політична аналітикиня.

Як писали "Коментарі", після провалу плану з повного захоплення України Росія, схоже, переходить до альтернативного варіанту та хоче розділити Україну за принципом Північної та Південної Кореї. Секретар Ради національної безпеки та оборони (РНБО) України Олексій Данілов вважає, що мета РФ полягає в тому, щоб найближчим часом зробити все, аби повністю окупувати Донецьку та Луганську область разом з сухопутним коридором до Криму, а тоді реалізувати цю ідею розділу України.

Читайте також на порталі "Коментарі" — чи вистачить у Росії літаків та льотчиків для масованого наступу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини