Головна Новини Суспільство Війна з Росією Чи надаватимуть США допомогу Україні в 2025 році: у Зеленського назвали 3 ключові фактори
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи надаватимуть США допомогу Україні в 2025 році: у Зеленського назвали 3 ключові фактори

Запорукою допомоги від США наступного року може стати ефективна наступальна операція України

22 квітня 2024, 15:25 comments2505
Поділіться публікацією:

Україна має гарні перспективи, щоб отримати допомогу від США і наступного року. Про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону заявив радник голови Офісу президента України Михайло Подоляк.

Чи надаватимуть США допомогу Україні в 2025 році: у Зеленського назвали 3 ключові фактори

Допомога Україні. Фото: з відкритих джерел

Радник вважає, що все залежатиме від того, що українці роблять, у тому числі й на полі бою, з точки зору використання ресурсів, які цього року будуть виділені. Потрібно показати результати на полі бою.

"Бо, як зазначав президент, цієї допомоги достатньо для ефективної побудови оборонної концепції. Але нам потрібні додаткові ресурси, такі як далекобійні ракети, у значно більшій кількості. Або ось авіаційний компонент, який дозволятиме нам проводити наступальні дії. Ефективна наступальна операція стане запорукою того, що ми матимемо велику підтримку на наступні роки", — пояснив Михайло Подоляк.

Радник ОП також зазначив, що є два та інші фактори, які допоможуть Україні вплинути на виділення грошей від Вашингтона наступного року. Велику роль може відіграти підтримка лобістів ряду європейських країн. Це лобі, зокрема, активно працюватиме і з американськими спільнотами.                                                                                             

"Крім того, важливо інформаційно доносити, про що ця війна. Це війна про домінування, про відновлення тієї чи іншої репутації США, чи Росії. І це складна робота, її треба робити. Але в нас є аргументи", — розповів Подоляк.

Читайте також на порталі "Коментарі" — чи активізується Захід в підтримці України: яку роль відіграє позиція США.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини