Головна Новини Суспільство Війна з Росією Чи можна змусити людину воювати. У 3-ій ОШБр дали чітку відповідь
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи можна змусити людину воювати. У 3-ій ОШБр дали чітку відповідь

Як розповів в ефірі телемарафону командир підрозділу "Терра" 3-ї ОШБр Микола Волохов, людину не можна примусити воювати, її можна тільки змотивувати це зробити. За його словами, саме в цьому напрямку повинна рухатися держава

20 лютого 2024, 14:23
Поділіться публікацією:

Микола Волохов розповів, що, наприклад, у його Третій штурмовій бригаді взагалі не використовують слово "мобілізація", натомість кажуть "рекрутинг". За його словами, важливо пояснювати людям, навіщо вони потрібні на фронті.

Чи можна змусити людину воювати. У 3-ій ОШБр дали чітку відповідь

Микола Волохов

До того ж, каже військовий, кожен повинен мати мотивацію. Наприклад, його мотивація – перемогти ворога і якомога швидше відновити нормальне життя в країні.

"Чим швидше ми переможемо ворога, тим більше часу ми проживемо в нормальній Україні, яку нам ще треба побудувати. А життя, на жаль, не нескінченне і на війні це дуже гарно розумієш. Це та мотивація, яка мотивує мене. Треба битися, треба перемогти РФ, треба перемогти окупанта і почати будувати країну",
— зазначив Волохов.

Військовий додав, що негативно ставиться до тих людей, які хочуть втекти з країни і не захищати її на фронті. Разом з тим, він підкреслив, що знає чоловіків, які повернулися звідти в Україну, бо там виявилось не так добре, як очікувалося.

"Там немає того, що більше ніде ніколи не з’явиться – відчуття, що ти вдома",
— сказав військовий.

Нагадаємо, народні депутати працюють над прийняттям законопроєкту про мобілізацію. В ньому уряд пропонує карати ухилянтів. Зокрема, обмежувати їм доступ до карткових рахунків.

Разом з тим, як повідомляв портал "Коментарі", нардеп Вадим Івченко відзначив, що ухилянтам та їх дітям можна обмежити доступ до отримання деяких державних послуг, проте блокувати їм рахунки все ж не варто.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" розповідав чи підтримує Верховна Рада арешт рахунків, як засіб для мобілізації ухилянтів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ufo

20 лютого 2024, 17:27

Платите людям достойные деньги - и будет мотивция. А все эти призывы из разряда "за родину" оставьте себе. Никто не будет за 5 копеек мерзнуть в окопе, в то время как всякая сволота гребет бабло миллионами, греет свои жопы на мальдивах и рассуждает кого отправлять на мясо,а кого нет

фєдя

20 лютого 2024, 15:00

Єдина мотивація - заКОН один для всіх.


Новини