Головна Новини Суспільство Війна з Росією Чи можливо домовитися з Путіним: що про це думають у ЗСУ
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи можливо домовитися з Путіним: що про це думають у ЗСУ

Російський диктатор прагне окупувати всю Україну, переконані у ЗСУ

14 червня 2024, 22:22
Поділіться публікацією:

Пропозиції російського диктатора Володимира Путіна про перемовини варто розглядати виключно, як спробу розколоти українське суспільство, вважає заступник командира Третьої штурмової бригади, майор ЗСУ Максим Жорін.

Чи можливо домовитися з Путіним: що про це думають у ЗСУ

Путін висунув свої вимоги щодо перемовин. Фото з відкритих джерел

"Всі розмови Путіна про "перемовини", "мир" та "припинення вогню" слід сприймати лише, як дезінформацію для поглиблення розколу у світовій спільноті та українському суспільстві. А озвучені умови — як зайвий доказ, що ніхто в Росії не збирається ні про що домовлятися. Російські загарбники хочуть окупувати та знищити всю Україну, а потім використати нашу територію та людей для подальшого наступу на Європу", — заявив Максим Жорін.

Військовослужбовець додав, що українська влада і суспільство, безперечно, мають працювати на міжнародній арені, однак не варто заспокоювати себе ілюзіями.

"Доведеться воювати. Ніхто за нас нам перемогу не подарує", — додав офіцер ЗСУ.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що президент України Володимир Зеленський та президент США Джо Байден на саміті G7 підписали двосторонню угоду про безпеку, спрямовану на посилення оборонних можливостей України. Угоду підписано терміном на 10 років. Безпекова угода є ще одним кроком на шляху до членства України в НАТО та підтверджує підтримку США суверенітету і територіальної цілісності України.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що в Україні окремі категорії чоловіків віком до 25 років також можуть бути мобілізовані, хоча новий закон передбачає мобілізацію військовозобов'язаних, яким виповнилося 25 років. "Резервісти — це ті, хто раніше проходили військову службу, закінчили військову кафедру або ті, кого визнали непридатними до проходження військової служби в мирний час та обмежено придатними для служби в особливий період", — розповіла адвокат Ольга Леонтьєва. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини