Головна Новини Суспільство Війна з Росією Чи може Україна програти: що сказав Данілов
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи може Україна програти: що сказав Данілов

Секретар РНБО вірить у перемогу України

13 грудня 2023, 23:08
Поділіться публікацією:








Секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов переконаний, що Україна точно не програє у війні з Росією. Про це Данілов сказав в ефірі національного телемарафону, передає портал "Коментарі".

Чи може Україна програти: що сказав Данілов

Данілов прокоментував ситуацію на фронті. Фото з відкритих джерел

Олексій Данілов заявив, що Україна не може програти у війні з агресором, оскільки її підтримує чимало країн.

"Війну ми точно не програємо. На нашому боці правда. На нашому боці величезна кількість країн, які спільно з нами допомагають нам боротися з цією мерзотою під назвою РФ", — сказав секретар РНБО.

Олексій Данілов відзначив, що у пресі останнім часом з'являється багато інформації з песимістичними прогнозами для України, однак про це не говорить жодний офіційний представник країни-союзника.

За словами секретаря РНБО, хід війни залежить від дуже багатьох факторів, а тому на фронті можуть бути складні ситуації.

"Але після кожної ночі наступає день. Наше сонечко обов’язково вийде. Нам не треба зараз впадати в песимізм", — наголосив Олексій Данілов.

Посадовець запевнив, що на сьогоднішній день нічого фатального на фронті не сталося.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російські загарбники під час наступу на українські позиції прикривалися полоненими військовослужбовцями Збройних сил України. Як випливає з відеозапису українського дрону, група російських окупантів наступала, ведучи попереду себе трьох полонених бійців ЗСУ. При цьому загарбники вели вогонь з-за спин українських військових. Журналісти змогли верифікувати відео та чітко визначити локацію. Однак на прохання військових вирішили не вказувати точне місце, де відбулися задокументовані події.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини