Головна Новини Суспільство Війна з Росією Чи може Росія застосувати ядерну зброю в Україні: відповідь розвідки
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи може Росія застосувати ядерну зброю в Україні: відповідь розвідки

Представник Головного управління розвідки Міноборони Вадим Скибицький наголосив, що це небезпечно для Східної Європи.

23 вересня 2022, 09:00 comments2689
Поділіться публікацією:

Росія може зважитися на те, щоб застосувати ядерну зброю проти України. У свою чергу це торкнеться не лише всіх країн Чорноморського регіону, а й Східної Європи. Як повідомляє портал "Коментарі", про це в інтерв'ю "ITV News" заявив представник Головного управління розвідки Міноборони Вадим Скибіцький.

Чи може Росія застосувати ядерну зброю в Україні: відповідь розвідки

Ядерна зброя. Фото: з відкритих джерел

В українській розвідці вважають, що Кремль може зважитися на використання ядерної зброї, якщо побачить, що перестає контролювати ситуацію і українські війська впевненого просуваються, відновлюючи суверенітет над усією українською територією.

За словами Вадим Скибицького, від застосування ядерної зброї постраждають не лише громадяни України, а й мешканці низки країн Східної Європи, зокрема Польщі, Туреччини та Болгарії.

У ГУР наголосили, що застосування Москвою тактичної ядерної зброї не може пройти безслідно для всього Чорноморського регіону. Це добре розуміють у Росії, проте постійно загрожують застосуванням цієї смертоносної зброї.

Вадим Скибицький зазначив, для того, щоб розуміти, чим загрожує застосування ядерної зброї, треба згадати, що сталося в Україні на Чорнобильській АЕС. Враховуючи погрози Кремля, Скибицький допустив ще одну катастрофу на території України.

Читайте також на порталі "Коментарі" – у США розкрили хитрість Кремля – чому обмін полоненими провели саме у день оголошення мобілізації.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у Путіна образилися на Захід і розповіли, як дадуть відповідь, якщо США спалять Чорноморський флот у Криму. Право дати зухвалу відповідь, як завжди надали заступнику голови Ради безпеки РФ Дмитру Медведєву.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини