Головна Новини Суспільство Війна з Росією Чи може Путін відкрити другий фронт: відповідь Данілова
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи може Путін відкрити другий фронт: відповідь Данілова

Данілов вважає, що Росія не має можливості відкривати нові фронти, поки її армія в Україні

18 січня 2024, 08:40
Поділіться публікацією:

Російська армія позбавлена можливості відкривати нові фронти, доки вона знаходиться на території України. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву в ефірі загальнонаціонального телемарафону зробив секретар РНБО Олексій Данілов.

Чи може Путін відкрити другий фронт: відповідь Данілова

Олексій Данілов. Фото: з відкритих джерел

Він висловив упевненість у тому, на сьогодні у Російської Федерації немає можливості відкривати нові фронти. І так продовжуватиметься доти, доки росіяни перебувають на території України.

При цьому чиновник додав, коли росіяни покинуть Україну – "не матимуть змоги взагалі вести будь-які війни".

Секретар РНБО прокоментував статтю німецького таблоїду Bild про те, що Збройні сили Німеччини нібито готуються до гібридної російської атаки на східний фланг НАТО у лютому 2024 року та можливий вплив цієї ситуації на допомогу Україні. Він зазначив, що "більш ніж впевнений, що допомога продовжиться".

"Вони розуміють: якщо у нас просідатиме ситуація на фронті, і ми програватимемо, то у них можуть початися проблеми з Росією. Ми готові відстоювати свою незалежність і знищувати ворога, а країни НАТО точно нам допомагатимуть, тому що вони не мають жодного. бажання вести пряму війну з РФ", – заявив Олексій Данілов.

Він зазначив, що у світі "вже давно йде війна з Росією, проте її мало хто зауважує". На його думку, це насамперед інформаційна війна, а також кібервійна та торгові війни.

Читайте також на порталі "Коментарі" — російські окупаційні війська продовжують атаки на українські позиції практично по всій лінії фронту. І навіть мають деякий поступ на сході та півдні. Водночас не припиняються ракетні, бомбові та дронові атаки. А тому постачання систем ППО мають вирішальне значення для України, наголошує Інститут вивчення війни (ISW). На тлі того, що у США триває блокування допомоги Україні, Німеччина закликає партнерів до ЄС збільшити підтримку нашої країни. Експерти оцінили для порталу "Коментарі" те, що відбувається на військовому та зовнішньополітичному фронтах.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини