Головна Новини Суспільство Війна з Росією Чи готова Фінляндія відправити свої війська до України: президент країни відповів
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи готова Фінляндія відправити свої війська до України: президент країни відповів

Президент Фінляндії Стубб наголосив, що фіни готові й надалі підтримувати українців у війні проти РФ

3 квітня 2024, 15:50
Поділіться публікацією:

На сьогоднішній день Фінляндія не має жодної причини, щоб відправляти свої війська в Україну. Як передає портал "Коментарі", президент Фінляндії Олександр Стубб прокоментував можливість відправки фінських військових в Україну, звертаючись до ЗМІ за підсумками переговорів з президентом України Володимиром Зеленським, пише "УНІАН". 

Чи готова Фінляндія відправити свої війська до України: президент країни відповів

Володимир Зеленський та Олександр Стубб. Фото - сайт Офісу президента України

"Немає жодної причини для Фінляндії відправляти війська в Україну. Ми підтримуємо Україну всіма можливими способами зараз", — сказав президент Фінляндії.

Стубб наголосив, що США та Європейський Союз мають сфокусуватися на тому, що вони можуть реалістично зробити для України. Фіни вважають за правильне надавати Україні в потрібній кількості озброєння, боєприпаси, оперативно навчати українських військових, наближаючи тим самим повноцінне членство України в ЄС та НАТО.                                                                                                                          

У свою чергу, президент України Зеленський зазначив, що Україна прагне, щоб наші військові бригади були укомплектовані. Адже, якщо в українців буде достатньо зброї, вони дадуть опор будь-якому ворогові.                                                    

Читайте також на порталі "Коментарі" — МЗС РФ запевняє, що Париж вже ухвалив рішення і незабаром французькі солдати будуть в Україні.

Також видання "Коментарі" повідомляло – чого може призвести відправка французьких військ в Україну: про що говорить реакція Кремля. Експерти в ексклюзивному інтерв'ю нашому порталу детально проаналізували ситуацію.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини