Головна Новини Суспільство Війна з Росією Чи є вже перші полонені військові КНДР: у ОТГ "Сіверськ" дали відповідь
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи є вже перші полонені військові КНДР: у ОТГ "Сіверськ" дали відповідь

ОТГ "Північ" зазначає, що у Сил оборони ще не було бойового контакту з солдатами КНДР

сьогодні, 16:35
Поділіться публікацією:

Українська розвідка підтверджує перекидання частини військових Північної Кореї до зони бойових дій у Курській області. Втім, Збройні сили України поки що не мали бойового контакту з ними. Отже, поки що немає підтвердженої інформації, що першим військовим КНДР вдалося взяти в полон. Як передає портал "Коментарі", про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону розповів речник оперативно-тактичного угруповання (ОТГ) "Північ" Вадим Мисник.

Чи є вже перші полонені військові КНДР: у ОТГ "Сіверськ" дали відповідь

Військові КНДР. Фото: з відкритих джерел

"Дані розвідки такі є... але поки що щодо бойового контакту чи полонених ми не маємо, поки наразі немає даних щодо військовослужбовців КНДР", — заявив Мисник, відповідаючи на запитання про те, чи фіксували Сили оборони присутність північнокорейських військових у зоні оперативної діяльності ОТГ "Північ".

Читайте також на порталі "Коментарі" – у світі продовжують обговорювати питання залучення Росією бійців із Північної Кореї до війни проти України. Про що говорить гра Кремля із залученням військових КНДР? Якою є можлива реакція союзників України на залучення воїн Кім Чен Іна у війну? Видання "Коментарі" розбиралося у цих питаннях, проаналізувавши думки експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у Білому домі вважають ймовірним розгортання деяких північнокорейських військ у Курській області РФ, але США невідомо, що вони там робитимуть. Про це під час брифінгу заявив радник Білого дому з питань комунікацій у сфері національної безпеки Джон Кірбі, повідомляє "Голос Америки".

"Можливо, навіть ймовірно, що принаймні деякі з цих північнокорейських військ можуть бути розгорнуті в районі Курська. Але в якій якості, з якою метою, це поки що залишається незрозумілим", — зазначив Джон Кірбі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини