Головна Новини Суспільство Війна з Росією Чи є в оточенні Путіна люди ГУР: відповідь Буданова
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи є в оточенні Путіна люди ГУР: відповідь Буданова

Буданов підтвердив, українська розвідка має джерела в оточенні Путіна

14 липня 2023, 11:17 comments1848
Поділіться публікацією:

Українська розвідка справді має джерела, близькі до президента Росії Володимира Путіна. Тож у Києві добре знають про плани путінського режиму. Як передає портал "Коментарі", про це в інтерв'ю агентству Reuters заявив керівник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов.

Чи є в оточенні Путіна люди ГУР: відповідь Буданова

Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

"У нас є свої джерела. Так би мовити, у найближчих кабінетах (до Путіна). Тому ми зазвичай знаємо, що відбувається", — заявив Кирило Буданов.

Головний розвідник країни відмовився надати будь-які докази, але зазначив, що точно спрогнозував повномасштабне вторгнення Росії ще до того, як минулого року вибухнула повномасштабна війна.

"Хто був правий? Ми", — повідомив глава ГУР.

Він також зазначив, що у розпорядженні української розвідки опинилося опитування МВС Росії, яке показало, що ватажок групи "Вагнера" Євген Пригожин має підтримку всередині Росії.

Буданов також заявив, що Україна зробила висновки з 2014 року, коли Москва застала світ зненацька, анексувавши Кримський півострів та окупувавши частину східних областей.

"Інформаційну війну ми повністю програли в 2014 році. А війну, що почалася (у 2022 році) — ми почали тут зовсім по-іншому. І зараз росіяни програють інформаційну битву", — заявив Кирило Буданов.

Читайте також на порталі "Коментарі" — третій тиждень після бунту ПВК "Вагнер" на чолі з Євгеном Пригожиним продовжуються путінські метання. Він то мчить до Дагестану, то проводить таємну зустріч із Пригожиним та його польовими командирами, то починає полювання на генералів, то тасує колоду воєначальників. На цьому фоні президент України Зеленський, головний розвідник Буданов, голова РНБО Данилов хором пророкують РФ продовження заколотів, а то й розпад. Які перспективи, що Росія розвалиться? Видання "Коментарі" із цим питанням звернувся до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – навіщо Росія знову розгойдує тему ядерних погроз – чому буде новий виток загострення.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини