Головна Новини Суспільство Війна з Росією Чи є ознаки повторного вторгнення з Білорусі в Україну: відповідь Офісу президента
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи є ознаки повторного вторгнення з Білорусі в Україну: відповідь Офісу президента

На сьогоднішній день ударних угруповань російських військ на кордоні Білорусі та України не виявлено

10 жовтня 2022, 16:32
Поділіться публікацією:

Українські військові повністю контролюють ситуацію на кордоні з Білоруссю і сьогодні немає підстав стверджувати, що готується повторне вторгнення російських військ з території Білорусі. Про це повідомляє портал "Коментарі", із посиланням на радника глави Офісу президента Михайла Подоляка у Twitter.

Чи є ознаки повторного вторгнення з Білорусі в Україну: відповідь Офісу президента

Російські війська. Фото: з відкритих джерел

Михайло Подоляк зазначив, що білоруського диктатора Олександра Лукашенка надходять заяви про те, що в Білорусі буде розміщено російський військовий контингент, та ще й під надуманим приводом – це ні що інше, як оформлення окупації Білорусі російськими військами. Таким чином, Лукашенко продовжує здавати суверенітет своєї країни.

"Лукашенко продовжує продавати свій суверенітет РФ. Заява про розміщення російського контингенту в Білорусі під надуманим приводом — оформлення окупації. Україна оцінює ризики та готова до будь-яких загроз. Ситуація перебуває під контролем, наразі ознак повторного вторгнення з Білорусі немає", — написав Подоляк. .

За словами радника голови ОП, сьогодні Київ розуміє всі ризики та готовий до будь-яких загроз. Ситуація є повністю контрольованою і немає жодних ознак того, що росіяни готують до повторного вторгнення з території Білорусі.

Варто зазначити, що сьогодні самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко анонсував створення Росією та Білоруссю спільного військового угруповання. Про це нібито домовилися глава білоруського режиму Олександр Лукашенко та президент РФ Володимир Путін .

Також видання "Коментарі" повідомляло — Дмитро Медведєв знущально прокоментував ракетний обстріл України, попередивши, що на цьому Росія не зупиниться.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

хххх

10 жовтня 2022, 20:18

СEКС Знaкoмствa в твoем горoде: бeсплатно, анoнимно, по обoюднoмy сoгласию, пpoсто попpобуй ----- https://7l.ink/goo


Новини