Головна Новини Суспільство Війна з Росією Чи є чим Україні топити російські кораблі
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи є чим Україні топити російські кораблі

Міністр оборони України Олексій Резніков заявив, що росіяни бояться перетнути межу, щоб не втратити до кінця свої військово-морські сили

20 лютого 2023, 19:29
Поділіться публікацією:

Сили оборони мають, чим вражати російські кораблі. Про це заявив Міністр оборони України Олексій Резніков. За його словами, росіяни не перетинають межу, аби вкотре не втратити свої кораблі, пишуть "Коментарі"Резніков розповів, що Україна має, чим топити російські кораблі, але на певній відстані.

Чи є чим Україні топити російські кораблі

Армія морських дронів здатна протистояти ворожому флоту

"Вони знають цю відстань і межу не перетинають – це за 200 кілометрів від берегової лінії. У них, за нашими оцінками, п'ять носіїв ракет і три підводні човни. Ми знаємо вісім цілей", – зазначив міністр оборони.

Очільник оборонного відомства України підсумував, що Міністерство оборони досить активно працює над тим, щоб змогти дістати всі ці кораблі окупантів, збільшуючи дальність нових морських дронів.

"Є перспектива, що скоро ми зможемо до них дістати. Ми дуже плідно над тим працюємо", — резюмував Міністр.

Як писали "Коментарі" раніше, в ЗСУ сформують перші у світі ударні роти безпілотників у межах проєкту "Армія дронів". Уже відібрано професійних бійців, які очолять ударні роти української армії майбутнього, в якій воюватимуть машини, а не люди. Кожна рота отримає дрони та боєприпаси до них, Starlink для забезпечення безперебійного зв’язку та інше обладнання, яке допоможе боротися з окупантами у гарячих точках. Долучитися до створення української Армії дронів може кожен, хто бажає допомогти нашим військовим. А "Ловці шахедів" вже в Україні. Наразі закуплено шість систем протидії ворожим безпілотникам, повідомили у Мінцифри.

Раніше "Коментарі" писали скільки часу знадобиться Україні на розробку ударних дронів дальньої дії, розповів військовий експерт.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини