Головна Новини Суспільство Війна з Росією Чи допускає Україна розміщення західних військ на своїй території: що відповів Данілов
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи допускає Україна розміщення західних військ на своїй території: що відповів Данілов

Олексій Данілов дав зрозуміти, що Київ не відкидає появу в Україні західних військ

9 березня 2024, 10:35 comments1034
Поділіться публікацією:

Секретар РНБО Олексій Данілов припускає варіант, коли Захід почне допомагати Україні не лише зброєю, а й військами. Як повідомляє портал "Коментарі", таку думку секретар РНБО висловив в інтерв'ю "УП".

Чи допускає Україна розміщення західних військ на своїй території: що відповів Данілов

Олексій Данілов. Фото: з відкритих джерел

"Ми абсолютно не виключаємо появу на нашій території тих чи інших військових підрозділів тих чи інших країн, якщо вони ухвалюватимуть відповідне рішення" – зазначив Олексій Данілов.

Водночас, секретар РНБО застеріг, що питання відправлення іноземних військових до України є дуже чутливим і не завжди може бути публічним.

Олексій Данілов нагадав, що зараз Україна чекає від своїх західних партнерів насамперед своєчасного постачання зброї.

Читайте також на порталі "Коментарі" — відправка французьких військ в Україну можлива, якщо російські окупанти прорвуться на Київ чи Одесу. Таку заяву президент Франції Еммануель Макрон зробив на зустрічі із парламентськими партіями.

Еммануель Макрон пояснив лідерам партій, що "немає жодних меж" і "ніяких червоних ліній" для підтримки Францією України, яка перебуває у стані війни з Росією. Варто зазначити, що останнім часом французький лідер робить багато гучних заяв про підтримку Заходом України, закликаючи партнерів активніше підтримувати український народ у його боротьбі з російським агресором.

Також видання "Коментарі" повідомляло – все частіше в НАТО озвучують думку, що уникнути війни з Росією не вдасться, якщо дати перемогти в Україні. Про це говорять і європейці, і той самий голова Пентагону Ллойд Остін. Експерти проаналізували для порталу "Коментарі" подібну риторику та ймовірність її втілення у життя.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини