Головна Новини Суспільство Війна з Росією Чи дійсно у РФ залишилося лише три МіГ-31К для ударів по Україні: яку тактику використовує ворог
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи дійсно у РФ залишилося лише три МіГ-31К для ударів по Україні: яку тактику використовує ворог

Росія намагається заплутати сили ППО

28 серпня 2024, 10:18 comments1274
Поділіться публікацією:

Росія продовжує завдавати ракетних ударів по території України. Проте чи дійсно все так безхмарно для країни-агресора? Чи правда що у РФ залишилася обмежена кількість МіГ-31К? Чому РФ одночасно використовує ракети та дрони для атак по Україні? Видання "Коментарі" розбиралося в цих питаннях, проаналізувавши думки експертів.

Чи дійсно у РФ залишилося лише три МіГ-31К для ударів по Україні: яку тактику використовує ворог

МіГ-31К. Фото: із відкритих джерел

Там, де немає систем Patriot або SAMP/T, балістику збити неможливо

Авіаційний експерт, аналітик Костянтин Криволап в ефірі телеканалу "Київ24" висловив думу, що у Росії залишилося лише три літаки МіГ-31К, якими вони можуть завдавати ударів по Україні.

"У них залишилось 3 МіГ-31К, вчора було 3 удари "Кинджалами", сьогодні було 3 удари "Кинджалами". Це каже про те, що у них залишилось 3 МІГ-31К, тому що два наших удари по аеродрому "Саваслейка" дали результати. Може, там є якісь ще МІГ-31К, які можна відремонтувати, але в даний час у них три "Кинджали", – наголосив експерт.

При цьому Костянтин Криволап зауважив, що там, де немає систем Patriot або SAMP/T, балістику збити неможливо. Він також чув, що у цьому питанні мали б допомогти літаки F-16, але це не так.

"Нема літаків таких в світі, нема ракет повітряного базування, які могли б знищувати балістичні ракети. Крапка. Більше тут нема про що казати. Або у нас є "Patriot" і "SAMP/T", і тоді ми збиваємо і "Кинджали", і "Іскандери-М", і всю іншу балістику, або якщо у нас їх там нема, будуть влучання. Це треба чітко розуміти", – констатував Кривполап.

РФ проводить розвідку, а далі атакує знайдені цілі

Військовий експерт Михайло Жирохов в ефірі Radio NV висловив думку, що під час атаки на Україну армія РФ проводить розвідку, після чого добиває ті об'єкти, які вважає потрібними.

Експерт зауважив, що 26 серпня росіяни використали десь приблизно 75% того, що вони приготували. А вже 27 серпня РФ провела розвідку і добивала ті об'єкти, які вона вважала необхідними, тому що більшість ракет і дронів були збиті системами ППО.

Також видання "Коментарі" повідомляло – чи близька Україна до блекауту після ракетного удару РФ: коли покращиться ситуація.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини