Головна Новини Суспільство Війна з Росією Чи чекати до Нового року ракетних атак розповіла Гуменюк
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи чекати до Нового року ракетних атак розповіла Гуменюк

Армія окупантів марить техногенним терором, отож масовані атаки у найближчі чи святкові дні цілком можливі

29 грудня 2022, 22:25 comments1025
Поділіться публікацією:

Армія Росії може повторити масовані ракетні атаки, адже до новорічних свят ще є час, а тяжіння країни-агресорки до того, щоб зіпсувати їх українцям, — нездоланне. Про це в сьогодні, 29 грудня, сказала начальниця Об’єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк, пишуть "Коментарі".

Чи чекати до Нового року ракетних атак розповіла Гуменюк

Імовірність нової хвилі атак з боку рашистів цілком є вірогідною

“Розслаблятися рано. Цілком можливе повернення на бази в переспорядження, і продовження того самого техногенного терору, яким ворог промишляє вже довгий період часу. Оскільки до свята є ще час, а їхнє тяжіння до того, щоб зіпсувати його нам, нездоланне ними самими. Тому абсолютно ймовірно, така атака повториться”, — каже Гуменюк.

При цьому вона закликає не панікувати. Потрібно розуміти, що саме наша витримка і готовність до того, що атака, можливо, повториться, вміння правильно зреагувати, вчасно перейти в укриття і перечекати цей момент, нас і виручить.

Сьогодні, 29 грудня, країна-терористка з самого ранку розпочала масовану ракетну та дронову атаку по всіх містах України, здійснивши 22 напад на інфраструктуру України.

"За попередніми даними, всього було застосовано в ударі 69 ракет. Силами та засобами Сил оборони України знищено 54 ворожі крилаті ракети", – заявив очільник Генштабу ЗСУ Валерій Залужний. За його даними, для цього удару Росія залучила крилаті ракети повітряного та морського базування, а також зенітні керовані ракети до ЗРК С-300. Атака була спрямована по об’єктах енергетичної інфраструктури.

Як писали "Коментарі", Росія зосередила біля північного кордону України, зокрема й на території Білорусі, близько 22 тисяч своїх військових. Якщо порівняти цю цифру з тією кількістю російських військових, яких Кремль сконцентрував біля кордону України до 24 лютого 2022 року, то вона майже вдвічі менша.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

74747

29 грудня 2022, 23:26

Найди себе cнегуpочку на ночь (без шлюx и pазводил), здесь девyшки ищут только сekcа, многие готовы на экcпеpименты------ https://min.lc/sisy


Новини