Головна Новини Суспільство Війна з Росією Чи буде у Росії масова мобілізація: українська розвідка знає відповідь
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи буде у Росії масова мобілізація: українська розвідка знає відповідь

Представник ГУР розповів, чи буде у Росії масова мобілізація і які фактори свідчать про це.

15 серпня 2023, 10:45
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Масова мобілізація – це непопулярне рішення для режиму Путіна, але у Росії немає іншого вибору, стверджує представник Головного управління розвідки Міноборони України Вадим Скібіцький в інтерв’ю для видання Obozrevatel.

Чи буде у Росії масова мобілізація: українська розвідка знає відповідь

Представник ГУР Вадим Скібіцький. Фото з відкритих джерел

У Росії з моменту повномасштабного вторгнення триває прихована мобілізація. Однак останні кілька місяців російські воєнкори усе частіше заявляють про потребу провести масову мобілізацію. Представник ГУР Вадим Скібіцький відповів на цю ситуацію.

"Масова мобілізація – непопулярне рішення, але путінський режим не має іншого виходу. Вони вже давно до цього готуються", — стверджує Скібіцький.

За його словами Росія планує посилити свій воєнний потенціал для наступальних дій. Керівництво у російській армії готується до створення нових військових угрупувань. Вадим Скібіцький вказує, що Кремль готується мобілізувати на війну проти України кілька сотень тисяч росіян для того, аби чинити тиск на українські сили. Представник ГУР зазначив, що Росії потрібна не лише масова мобілізація, але й час на підготовну та оснащення цих солдатів.

Скібіцький додає, що у Росії з початку року було прийнято кілька законів та нормативних актів, які посилюють покарання за ухилення або неявку у військкомат. Крім того, Кремль розширив межі призовного віку, а повістки можуть розсилати в електронному форматі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про російського майора, яки розкрив військові таємниці РФ, а ЗСУ завдяки цьому вдарили по важливій позиції росіян.

Також "Коментарі" писали, що у ГУР розповіли на що слід очікувати від Росії на День Незалежності України.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини