Головна Новини Суспільство Війна з Росією Чи битимуть ЗСУ по військових цілях на території РФ: у РНБО зняли інтригу
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи битимуть ЗСУ по військових цілях на території РФ: у РНБО зняли інтригу

Данілов, говорячи про удари по військових цілях на території Росії, заявив, що жодних застережень Україна не робить і відкрито попереджає про можливі атаки

28 січня 2023, 09:10 comments1469
Поділіться публікацією:

Українська армія вважає цілком законним правом атакувати військові цілі на території країни-агресора. Жодних застережень щодо відповідних ударів немає. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на заяву секретаря РНБО Олексія Данілова в ефірі "Радіо Свобода".

Чи битимуть ЗСУ по військових цілях на території РФ: у РНБО зняли інтригу

ЗСУ. Фото: з відкритих джерел

"Я не розумію, звідки з'являються дані про те, що ми не можемо потрапляти саме з військових цілей. Ми — не росіяни і ми не знищуємо об'єкти критичної інфраструктури, лікарні, дитсадки, школи", — заявив секретар РНБО.

При цьому Олексій Данілов звернув увагу на важливу деталь, якщо українські військові і будуть завдавати ударів по військових цілях на території Росії, то самим росіянам і решті потрібно розуміти, щоб не було провокацій, це будуть справді виключно військові об'єкти, які ворог використовує для атак. на Україну.

Таким чином, Данілов відповів на запитання про те, чи може Україна отримати дозвіл на використання вже отриманих західних видів озброєнь, щоб завдавати превентивних ударів по військовим цілям РФ.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у Шойгу зізналися, що 26 січня били ракетами цивільної інфраструктури.

Також видання "Коментарі" повідомляло – санкції проти РФ можуть бути ослаблені виключно за однієї умови – якщо Росія виведе війська з України та поверне території. Про це заявила заступник держсекретаря США з політичних питань Вікторія Нуланд під час слухань з питань протидії російській агресії в Сенаті. У свою чергу президент України Володимир Зеленський закликає до нових санкцій проти Росії, вважаючи, що важливо бити її не лише на полі бою, а ще й політичною та економічною зброєю. Про що говорить заява Нуланда? Яких ще санкційних ударів слід завдати по РФ? Чи відчутні ті, що вона вже отримала? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Гарри

28 січня 2023, 14:39

Правильное решение. Бей российских оккупантов везде, где можно достать этих тварей.

aaaaa

28 січня 2023, 13:50

Розпродаж! Норвежська Термобілизна для українських холодів (лише 690 грн.)-----> https://e.vg/ntech


Новини