Головна Новини Суспільство Війна з Росією Червоний Хрест РФ співпрацює з Кремлем: обурена Європа вимагає покарань
commentss НОВИНИ Всі новини

Червоний Хрест РФ співпрацює з Кремлем: обурена Європа вимагає покарань

Нещодавно з Міжнародного Червоного Хреста вигнали білоруський філіал

12 березня 2024, 21:20
Поділіться публікацією:

 Європа шокована оприлюдненою  інформацією про спільну співпрацю  російського Червоного Хреста (РЧХ) зпредставниками кремлівського режиму. До керівництва  Міжнародної Федерації Червоного Хреста (МФЧХ)  ставлять вимогу вжити заходів стосовно  його російського відділення, інформує  The Guardian.

Червоний Хрест РФ співпрацює з Кремлем: обурена Європа вимагає покарань

Російський Червоний Хрест (фото з відкритих джерел)

Недавно ставсь витік внутрішніх документів кремлівського режиму, де  засвідчені факти співпраці путінської влади  з РЧХ.  Тут  йдеться про спільну роботу  РЧХ з російськими "патріотичними" організаціями, при цьому, вищі  посадовці РЧХ відверто розповідають про неможливість миру з "українськими нацистами".

В документах також  зазначено, що в Кремлі планують профінансувати відкриття відділень РЧХ на окупованій РФ українській території.  Загалом уряд РФ запланував виділити цьому товариству  677 мільйонів рублів до кінця року.

Відповідаючи  на попереднє  оприлюднення кількох з цих звинувачень МФЧХ заявляє, що "уважно розглядає ці заяви". Проте  уряди європейських країн, що є крупними фінансовими донорами МФЧХ ставлять вимогу  вжити заходів проти РЧХ. Для прикладу, уряд Швеції відкрито натякає, що російське відділення  потрібно вигнати з Міжнародного Червоного Хреста.

Але потенційні дисциплінарні заходи проти РЧХ можливі тільки після  завершення офіційного розслідування, яке ще не розпочали. "На даному етапі ми збираємо інформацію. Для цього потрібен час. Після розгляду претензій буде прийнято рішення щодо подальших кроків", – заявили представники міжнародного Червоного  Хреста.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Червоний Хрест попередив українців про серйозну небезпекуОдин з керівників Міжнародного комітету Червоного Хреста Ерік Толлефсен вказав, що підрив дамби перемістив міни і тепер вони становлять серйозну небезпеку на десятиліття вперед для мирного населення України. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

resss

13 березня 2024, 00:16

Сумасшедший секс несколько часов подряд, сильная эрекция, яркие оргазмы, много спермы и повышенный тестостерон и безопасно в любом возрасте! Не упустите свой шанс сделать свой секс незабываемым:---- https://use.my/eralis


Новини