Головна Новини Суспільство Війна з Росією Чекали трохи іншого: у Зеленського зробили заяву про старт контрнаступу
commentss НОВИНИ Всі новини

Чекали трохи іншого: у Зеленського зробили заяву про старт контрнаступу

Контрнаступ ЗСУ вже триває кілька днів

25 травня 2023, 10:05 comments9997
Поділіться публікацією:

Якщо більшість українців очікували масованого наступу українських військ по всій лінії фронту або ж на окремих напрямках, то все виявилося трохи інакше і контрнаступ виглядає не так, як багато хто собі уявляв. Контрнаступ ЗСУ вже розпочався, і його активна фаза триває кілька днів. Запеклі бої точаться по всій лінії кордону. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву в інтерв'ю італійському телеканалу "Rai" зробив радник глави Офісу президента Михайло Подоляк.

Чекали трохи іншого: у Зеленського зробили заяву про старт контрнаступу

ЗСУ. Фото з відкритих джерел

"Вже кілька днів йде контрнаступ, триває інтенсивна війна на 1500 кілометрах кордону, але дії вже почалися", — заявив Михайло Подоляк.

Що стосується поставленого Заходом озброєння, то радник голови Офісу президента зазначив, що союзники України можуть бути повністю спокійні – Київ дотримається своїх обіцянок і не застосовуватиме передану зброю для завдання ударів по території РФ, вона активно застосовуватиметься для звільнення захоплених українських територій.

Подоляк додав, що зараз Україна має ракети великої дальності Storm Shadow, танки Leopard протиракетні системи, "які нам надали Франція та Італія".

"F-16 нарешті дозволять нам закрити повітряний простір. Парадокс: якби ми їх мали рік тому, війна вже закінчилася б", — підкреслив Михайло Подоляк.

Читайте також на порталі "Коментарі" – президент Зеленський звернувся до народу Ірану – просить припинити цинічні вбивства.

Також видання "Коментарі" повідомляло — російська пропаганда не справляється: величезні втрати "Вагнера" в Бахмуті підірвали інформпростір РФ.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини