Головна Новини Суспільство Війна з Росією Чекаємо на дуже хороші новини: у Зеленського заінтригували заявою про постачання ППО Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Чекаємо на дуже хороші новини: у Зеленського заінтригували заявою про постачання ППО Україні

Прес-секретар президента України Сергій Никифоров розповів про важливі переговори Володимира Зеленського у Сінгапурі

3 червня 2024, 11:15 comments1101
Поділіться публікацією:

Найближчим часом очікуються публічні заяви союзників України щодо нових постачань систем протиповітряної оборони (ППО). Як передає портал "Коментарі", про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону розповів речник президента України Сергій Никифоров.

Чекаємо на дуже хороші новини: у Зеленського заінтригували заявою про постачання ППО Україні

ЗРК Patriot. Фото: із відкритих джерел

Спікер українського президента звернув увагу на важливість переговорів, які президент Зеленський провів у Сінгапурі, де відбулася зустріч із головою Міністерства оборони Сполучених Штатів Америки Ллойдом Остіном. Під час переговорів питання ППО було основним.

"Звичайно, я не можу зараз оголошувати про те, що саме обговорювали, терміни і саму суть. Але можу сказати, що це тема ППО для України, Харкова, громадянської інфраструктури, людей і фронту. І їй присвятили найбільше уваги ", – зазначив Сергій Никифоров.

Зокрема, речник президента Володимира Зеленського додав, що сьогодні Київ активно співпрацює зі США, а Вашингтон, у свою чергу — з іншими партнерами, щодо нових постачань ППО.

"І очікуємо вже публічні позитивні рішення вже найближчим часом", – заявив Сергій Никифоров.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Україна попрощалася з черговою військовою весною, під час якої росіяни посилили наступальні дії, варварські обстріли та бомбардування, а ми – тиск на партнерів із проханнями посилити постачання озброєнь та дозволити бити ними військовими об'єктами на території РФ. Йде активна підготовка до наміченого на середину червня саміту миру, підписання нових угод про безпеку та посилення захисту нашого неба, про що повідомив у вечірньому зверненні 30 травня президент Володимир Зеленський. Експерти поділилися з порталом "Коментарі" очікуваннями від червня – у військовому, політичному та дипломатичному плані.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини