Головна Новини Суспільство Війна з Росією Чехія розробила свій план допомоги Україні: що у ньому
commentss НОВИНИ Всі новини

Чехія розробила свій план допомоги Україні: що у ньому

Чехія на державному рівні розробила власний план допомоги Україні

31 жовтня 2022, 18:43
Поділіться публікацією:

Уряд Чехії  на рівні  держави розробив  свої заходи в рамках допоміжного  плану для України. Щорічне  їх фінансування в обсязі більш як 20 млн євро буде  розраховане  на 2023-2025 роки. Про це інформує в своїй заяві  очільник українського уряду Денис Шмигаль.

 Чехія розробила свій план допомоги Україні: що у ньому

Прем'єр-міністр Чехії Петро Фіала та прем’єр-міністр України Денис Шмигаль (фото з відкритих джерел)

Як він зазначив,  чеська делегація відвідала  Київ в найскладніший період історії  і це говорить  про  велику солідарність з  нашою країною.

Прем’єр-міністр  вдячний  очільнику чеського уряду  за чималу допомогу, що  надходить в Україну.  Ще він  повідомив, що прискорюється  військово-технічна співпраця між обома країнами

"Чеські самохідні гаубиці "Дана", танки, БМП та інша допомога вже сприяють суттєвому посиленню української армії та звільненню українських земель. На цьому не зупиняємося, готуємо агресору багато неприємних сюрпризів", — повідомив Денис Шмигаль.

Також відома інформація, що  Чехія підтримала  утворення міжнародного трибуналу, який слугуватиме  для того, щоб засудити військово-політичну верхівку  РФ за  початок і продовження злочинної  війни  в Україні.

Нагадаємо, що "Коментарі" росіяни запустили новий фейк про УкраїнуРосійські пропагандисти запустили новий фейк про нібито контрабанду української зброї до Фінляндії. Воно, за їхніми словами, потрапило до рук байкерської банди. У МВС наголосили, що кремлівські пропагандисти нерідко вдаються до маніпуляцій роботою іноземних репортерів. Останнім прикладом такої операції в МВС назвали нещодавнє інтерв'ю видання Yle зі старшим комісаром Національного бюро розслідування Крістером Альгреном, у якому стверджується, що українська зброя нібито була помічена однією з фінських байкерських банд. У МВС додали, наразі для перевірки наведених в інтерв'ю фактів від МВС України направлено запит до Фінляндії, Швеції, Данії за допомогою комунікаційної системи Європолу.       

 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини