Головна Новини Суспільство Війна з Росією Час настав: Шойгу збирає білоруських військових - складатимуть план
commentss НОВИНИ Всі новини

Час настав: Шойгу збирає білоруських військових - складатимуть план

Білорусь та Росія вирішили скласти план, як протидіяти "спробам фальсифікації історії"

2 листопада 2022, 07:30 comments1558
Поділіться публікацією:

У середу 2 листопада під керівництвом міністра оборони РФ Сергія Шойгу пройде засідання спільної колегії військових відомств Білорусії та Росії. Як передає видання "Коментарі", про це пише російський "Інтерфакс", який наводить повідомлення російського військового відомства.

Час настав: Шойгу збирає білоруських військових - складатимуть план

Сергій Шойгу. Фото: з відкритих джерел

Колегію проведуть за допомогою відеоконференцзв'язку. Повідомляється, що однією з найважливіших тем обговорення стане взаємодія органів військового управління збройних сил Білорусі та Росії щодо протидії "спробам фальсифікації історії".

"На засіданні планують обговорити питання про хід реалізації плану спільних заходів міністерств оборони Республіки Білорусь та Російської Федерації щодо забезпечення військової безпеки Союзної держави на 2022-2024 роки", — йдеться у повідомленні.

Варто зазначити, що після оголошення в Росії мобілізації до Білорусі на навчання почали прибувати сотні мобілізованих росіян. Також ще раніше Росія почала перекидати до Білорусі важку військову техніку. Офіційно повідомляється, що дві країни нібито проводять військові навчання та забезпечують надійність оборони кордону з Україною та Польщею.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Дмитро Медведєв погрожував Україні ядерним ударом і вперше визнав, що РФ може розпастись, якщо Кремль програє у війні.                                                                                         

Також видання "Коментарі" повідомляло — до чого готується Росія, продовжуючи розмови про "брудну бомбу" — чи здатний Захід на превентивний удар, щоб утихомирити агресора. Експерти детально розібралися у ситуації.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини