Головна Новини Суспільство Війна з Росією Це вплине на ситуацію на фронті: у ГУР розповіли, що почало відбуватися у РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Це вплине на ситуацію на фронті: у ГУР розповіли, що почало відбуватися у РФ

Андрій Юсов повідомив, що в РФ проблеми з набором "гарматного м'яса" це вплине на ситуацію на фронті

26 липня 2024, 10:22
Поділіться публікацією:

У країни-агресора, яка розв'язала війну проти України, спостерігаються суттєві проблеми щодо набору "гарматного м'яса" для ведення наступальних дій. Така ситуація обов'язково вплине на ситуацію на фронті. Як повідомляє портал "Коментарі", про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону розповів представник Головного управління розвідки Міноборони України Андрій Юсов.

Це вплине на ситуацію на фронті: у ГУР розповіли, що почало відбуватися у РФ

Андрій Юсов. Фото: з відкритих джерел

Представник української розвідки зазначив, що військова розвідка оцінює здатність росіян наступати і коли російський наступ захлинеться. Цей аналіз Андрій Юсов повідомив у зв'язку із заявою бригадного генерала, командувача Нацгвардії Олександра Півненка про те, що через місяць-півтора РФ не зможе вести активних штурмів у багатьох напрямках.

"Сили безпеки і оборони працюють у координації, і звісно, обмін даними також відбувається. Зрозуміло, що подібні оцінки робляться на підставі, зокрема, великих втрат у живій силі, в техніці, у силах і засобах противника. Так, наразі вони можуть поповнювати ці втрати, але вже спостерігаються серйозні, суттєві проблеми набору нових контрактників. І все нові й нові стимули держава-агресор вигадує на різних рівнях для того, щоби залучати нове гарматне м'ясо, але, ця машина починає давати збій", — сказав Юсов.

Як зазначив представник ГУР, тому і з'являються такі прогнози, які озвучив бригадний генерал, командувач Нацгвардії Олександр Півненко.

"Вже зараз ми можемо констатувати, що є проблеми із планом набору живої сили. І це, так чи інакше, матиме вплив на ситуацію на фронті", — наголосив Юсов.

Читайте також на порталі "Коментарі" — чи перейде Росія в оборону в найближчі місяць-півтора: коли чекати на перелом війни. Видання "Коментарі" проаналізувало думки експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини