Головна Новини Суспільство Війна з Росією "Це реальна сила": як змінять ситуацію на фронті солдати з КНДР
commentss НОВИНИ Всі новини

"Це реальна сила": як змінять ситуацію на фронті солдати з КНДР

Армія Північної Кореї може ускладнити непросту ситуацію на фронті

14 жовтня 2024, 23:06
Поділіться публікацією:

Військові з КНДР, які можуть воювати за РФ, навряд чи вмотивовані, однак їхня присутність може суттєво вплинути на ситуацію на лінії бойового зіткнення.

"Це реальна сила": як змінять ситуацію на фронті солдати з КНДР

За РФ можуть воювати військові з КНДР. Фото з відкритих джерел

"Впевнений, що окремі спеціалісти Північної Кореї давно вже проводять спільну роботу з РФ. Маю на увазі, в першу чергу, ППО та інженерів. Щодо піхоти, то, очевидно, це буде не найбільш мотивована та якісна піхота. Але у будь-якому випадку це особовий склад, який потрібен на фронті. І вплинути на ситуацію вони можуть суттєво, навіть якщо замінять російські підрозділи в тилу", — заявив заступник Третьої штурмової бригади, майор ЗСУ Максим Жорін.

За словами офіцера ЗСУ, залучення північнокорейських військових — цілком реальна історія.

"На відміну від наших партнерів, союзникам РФ нічого не заважає допомагати всім, чим вони можуть. Тим більше, санкціями Північну Корею вже точно не налякаєш", — додав він.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у зв'язку з наближенням президентських виборів у США, запланованих на листопад цього року, увага американських політиків зосереджена на внутрішніх питаннях. Така ситуація впливає також на європейські країни, які в умовах електоральних циклів більше фокусуються на власних проблемах. За його словами, на Заході відчувається певна втома від війни Росії проти України. Експерт підкреслив важливість зустрічей президента України Володимира Зеленського з іноземними лідерами, адже вони допомагають підтримувати увагу до війни.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що за останню добу українська армія спалила чимало бронетехніки росіян в населеному пункті Любимівка Курської області. "За вчорашній день щонайменше 5 спалених одиниць бронетехніки спостерігала аеророзвідка. Також сьогодні впродовж дня противник активно застосував "броню" з десантом на півночі Любимівки, втрачаючи техніку", — повідомив офіцер ЗСУ з позивним "Алекс". 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини