Головна Новини Суспільство Війна з Росією Це дозволить зайти в тил Бахмута: ЗМІ дізналися про тактику ЗСУ під час контрнаступу
commentss НОВИНИ Всі новини

Це дозволить зайти в тил Бахмута: ЗМІ дізналися про тактику ЗСУ під час контрнаступу

За інформацією NYT, просування ЗСУ до Кремінної розірве логістику РФ, це дозволить зайти в тил Бахмута

26 липня 2023, 13:55
Поділіться публікацією:

Успішний наступ української армії під Кремінною Луганською області дозволить розірвати логістику російських окупантів. Після цього буде можливість зайти до тилу тимчасово окупованого Бахмута. Як повідомляє портал "Коментарі", про це пише рейтингове видання "The New York Times".

Це дозволить зайти в тил Бахмута: ЗМІ дізналися про тактику ЗСУ під час контрнаступу

Контрнаступ ЗСУ. Фото: із відкритих джерел

У матеріалі йдеться, що запеклі бої на Куп'янському та Лиманському напрямках не припиняються. В українській армії підтверджують, що росіяни не припиняють штурмувати позиції українських захисників. Крім того, російські "військори" також підтверджують, що окупанти йдуть в атаку на цьому напрямі і навіть мають успіх на деяких ділянках.

Українські військові розповідають, що росіяни мають можливість випустити вдвічі-втричі більше снарядів вдень, ніж Сили оборони. Також, за словами командирів ЗСУ, окупанти кидають на штурми так звані загони "Z", які в основному складаються з ув'язнених. У другій лінії окопів засіли чеченські війська, які є своєрідними загороджувальними загонами, що розстрілюють відступаючих.

Видання зазначає, що, якщо українським військовим вдасться утримати позиції у напрямку Кремінної та просунутися – це дасть шанс для більшого наступу аж до Бахмута.

Читайте також на порталі "Коментарі" — українські наступальні дії, що йдуть другий місяць, стикаються з багатьма складнощами. Одна з них – тотальне замінування росіянами територій, причому з використанням мінних траншів та інших пасток. І хоч українська артилерія та надане союзниками ракетне озброєння серйозно зменшують сили та засоби супротивника, нам все ще катастрофічно не вистачає авіації, а також ракет великої дальності типу ATACMS. При цьому держсекретар США Ентоні Блінкен запевняє, що союзники надали "все, що потрібно" для успішного контрнаступу ЗСУ. Чи так це? Про що говорить ситуація на фронтах зараз – і військовому, і дипломатичному? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини