Головна Новини Суспільство Війна з Росією Був засуджений за наркотики: на війні в Україні загинув "вагнерівець"-ексдепутат від партії Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

Був засуджений за наркотики: на війні в Україні загинув "вагнерівець"-ексдепутат від партії Путіна

На російській війні в Україні загинув ексдепутат пропутінської партії "Єдина Росія" Денис Штейн

1 березня 2023, 21:30
Поділіться публікацією:

Під час військового вторгнення в  Україну загинув  колишній депутат від путінської політичної сили "Єдина Росія" Радянського району Самари Денис Штейн. Раніше його  було засуджено  за розповсюдження наркотиків. Про це повідомляють місцеві самарські  видання.

Був засуджений за наркотики: на війні в Україні загинув "вагнерівець"-ексдепутат від партії Путіна

Денис Штейн (фото з відкритих джерел)

В суді рік тому визнали  ексдепутата винним в налагодженні збуту наркотиків,  в його житлі  російські правоохоронці  знайшли  пакунки з  мефедроном.

Штейна відправили  відбувати покарання в колонію суворого режиму, але там  він перебував зовсім недовго — всього  декілька місяців. Представники ПВК "Вагнер" запропонували йому йти  воювати на війну в  Україну, обіцяючи   після закінчення спецоперації  цього амністію.

"Вербувальники ПВК "Вагнер" забрали на війну сотні самарських ув'язнених, обіцяючи помилування – часто їх відправляли штурмувати території та першими проходити мінні поля", – написали  журналісти одного з місцевих видань.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що росіянин, який був в українському полоні пішов знову воювати та загинув. Російський військовий Єфрейтор Натан Касаткін, що родом з Бурятії на початку повномасштабного вторгнення потрапив в український полон. Потім був обмінений, а тепер загинув при виконанні наказів керівництва Російської Федерації. Про це повідомляє український військовий кореспондент Андрій Цаплієнко. Бурят Натан Касаткін потрапив в полон до українських військ на російського вторгнення. Росіянин у полоні говорив "Слава Україні" та відомий вислів про президента Російської Федерації. Через деякий час Україна змогла обміняти російського військового полоненого на українських захисників та захисниць. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини