Головна Новини Суспільство Війна з Росією Бухти майже порожні. Російські кораблі втекли з Криму
commentss НОВИНИ Всі новини

Бухти майже порожні. Російські кораблі втекли з Криму

Кримські порти спорожніли, оскільки кораблі окупантів покинули півострів

13 вересня 2024, 22:42
Поділіться публікацією:

Більшість російських кораблів покинули окупований Крим, повідомляють агенти партизанського руху "Атеш".

Бухти майже порожні. Російські кораблі втекли з Криму

РФ вивела кораблі з Криму. Фото з відкритих джерел

"Бухти на узбережжі Севастополя майже порожні. Більшість російських кораблів покинули кримські порти та лише зрідка з'являються у місцевих водах", — йдеться у повідомленні руху спротиву "Атеш".

Попри це, відзначили в "Атеш", берегову охорону на півострові посилено військовими катерами, які ведуть цілодобове патрулювання, активно відстежуючи можливу появу безекіпажних катерів у прибережних водах. Замість систем ППО на кораблях активно розвертаються мобільні РЛС для захисту по всьому півострову, повідомив рух спротиву.

В "Атеш" наголосили, що постійно моніторять ситуацію у Криму, а система захисту окупаційних військ завдяки їхній роботі втрачає ефективність.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російський контрнаступ у Курській області став несподіваним для українського підрозділу. Як пише Financial Times, російський контрнаступ, який став першою великою спробою РФ відвоювати території Курської області, зосередився на лівому північному фланзі українського плацдарму на ділянці від населеного пункту Краснооктябрьскоє до міст Снагость і Гордєєвка. За інформацією видання, росіяни взяли в полон щонайменше 10 українських військових.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що рішення поповнювати колишніми ув'язненими лави ЗСУ було абсолютно правильним. Люди, які прийшли в армію з тюрм, показують позитивні результати на полі бою, розповів заступник командира Третьої штурмової бригади, майор ЗСУ Максим Жорін. Він розповів, що колишні в'язні вже виконують бойові завдання в складі Третьої штурмової, зокрема брали участь в наступальних діях на Харківщині.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/atesh_ua/5434

Новини