Головна Новини Суспільство Війна з Росією "Буде стирати Харків артою": з'явився тривожний прогноз щодо наступу РФ на Харківщині
commentss НОВИНИ Всі новини

"Буде стирати Харків артою": з'явився тривожний прогноз щодо наступу РФ на Харківщині

Росія може повернутися на ті самі позиції, з яких можна ствольною артилерією бити по Харкову, вважає Євген Дикий.

12 травня 2024, 21:50 comments9042
Поділіться публікацією:

Російські  загарбники можуть  вийти в тил угруповання  українських військ на  території Харківщини, що  тримає оборону в Куп'янську,  повідомив ветеран російсько-української війни,  колишній командир роти батальйону Айдар Євген Дикий.

"Буде стирати Харків артою": з'явився тривожний прогноз щодо наступу РФ на Харківщині

Наступ РФ на Харківщині (фото з відкритих джерел)

"Чи підуть вони на сам Харків? Ні, не підуть. На жаль для нас, вони не повні [дурні]. Звичайно, вони не зроблять нам такого подарунка, щоб узяти і погнати все своє угруповання на Харків, де б воно все і залишилося. На жаль, вони вже давно більш розумні", — зазначив  експерт  під час ефіру  Radio NV.

Він не відкидає варіант, що РФ може повернутись на  старі позиції, з яких можливо за допомогою   ствольної артилерії  бити по Харкову.

"Зараз програма максимум російської операції саме така. Програма мінімум — відтягнути наші резерви — уже виконана. А програма максимум — це знову підійти до Харкова, щоб далі можна було знову методично місто стирати артою", -  завершив  Євген Дикий.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що в районі 6 сіл на Харківщині тривають бої, ЗСУ вводяться резерви. Збройні сили проводять оборонні операції у районах сіл Стрілеча, Красне, Мороховець, Олійникове, Лук'янці та Плетенівка у північній частині Харківської області. Резерви вже вводяться. Тим часом, противника активно обстрілюють. Про це повідомив представник оперативно-стратегічного угруповання військ Хортиця, пише LIGA.net.

За його словами, що Збройні Сили розгортають резерви в райони, де противник прорвав оборону. Окупанти використовують велику кількість бронетехніки, значні сили піхоти та багато безпілотників.
 Назар Волошин також наголосив, що українські військові зроблять усе можливе, щоб утримати свої оборонні лінії та позиції, і в той же час завдати поразки противнику.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини