Головна Новини Суспільство Війна з Росією Буде багато сюрпризів: Зеленський анонсував новини з фронту
commentss НОВИНИ Всі новини

Буде багато сюрпризів: Зеленський анонсував новини з фронту

На Банковій хочуть не допустити затягування війни в Україні до зими

21 липня 2022, 10:10 comments1042
Поділіться публікацією:

Першочергове завдання, яке постає перед українським народом та його армією – не дозволити росіянам реалізувати їхні плани та затягнути війну в Україні до холодів, до зими. Як передає видання "Коментарі", про це написав глава Офісу президента Андрій Єрмак у Telegram.

Буде багато сюрпризів: Зеленський анонсував новини з фронту

Офіс президента. Фото: з відкритих джерел

Андрій Єрмак зазначив, що глава української держави Володимир Зеленський сповнений рішучості і не готовий відступати від планів щодо оборони країни. Президент готовий робити все, що від нього залежить, щоб території, які сьогодні тимчасово контролює ворог, були повернуті під контроль України. Для цього Володимир Зеленський продовжує перебувати у постійному діалозі з нашими міжнародними партнерами та союзниками, глава держави готовий доводити позицію України.

За словами глави ОП, у тому, як швидко Україна зуміє переламати хід війни багато залежить від навчання українських захисників. Вони повинні навчитися та опанувати сучасні зразки озброєння.

"Ми переламаємо хід цієї війни. Незабаром буде багато сюрпризів", — висловився керівник Офісу президента.

Читайте також на порталі "Коментарі" — яку гру веде канцлер ФРН Шольц та Німеччина – чому обіцяної Україні зброї як не було, так і немає. Експерти розкрили ситуацію в ексклюзивному інтерв'ю нашому виданню.

Також видання "Коментарі" повідомляло – новий рекорд на півдні – Кремль різко знизив тон: Пєсков зробив нову заяву про переговори. Рупор Кремля запевняє, що Путін і Лавров не відмовлялися від мирних переговорів з Україною.

"Коментарі" писали раніше – цілі "спецоперації" змінюються: що означає нова заява Лаврова – як відповість Україна.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/ermaka2022/962
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

21 липня 2022, 10:03

У маленького але "сповненого рішучості' карлика, весь успіх у майбутньому. Зе-Асад буде м'ясом звільняти? Навіть на відосиках з фронту розмова через слово з російською лайкою. Це приклад поводження вправних вояків? А поза камерою там взагалі бувають нормальні слова? Вони і гривню рублем називають. У крамниці: "*****, дай *****, оту """"", за ***** 160 ***** рублів *****". Це і є прикладом вправності поводження з високотехнологічною зброєю? Може тому, що їх спеціально російською лайкою навчають? Це наша армія?


Новини