Головна Новини Суспільство Війна з Росією Буданов звернувся до російських військових, пригрозивши, що буде ще гірше
commentss НОВИНИ Всі новини

Буданов звернувся до російських військових, пригрозивши, що буде ще гірше

Кирило Буданов нагадав, що в Україні діє державний проект "Хочу жити", який допомагає російським військовим безпечно здатися в полон ВСУ

22 травня 2023, 15:35
Поділіться публікацією:

Російські військові можуть припинити участь у загарбницькій війні проти України і без будь-яких для себе наслідків здатися в полон ЗСУ, де вони будуть утримуватись у нормальних умовах під наглядом Міжнародного комітету Червоного Хреста з триразовим харчуванням, можливістю мати телефонний зв'язок з близькими та отримувати посилки від них. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на звернення голови ГУР Міноборони України Кирила Буданова.

Буданов звернувся до російських військових, пригрозивши, що буде ще гірше

Кирило Буданов. Фото: з відкритих джерел

Оскільки чимало російських загарбників опиняються в полоні і розповідають, що вирушили на війну, щоб заробити гроші, Кирило Буданов наголосив на тому, що, перебуваючи в полоні, росіяни отримають бойові виплати від РФ, оскільки вони вважатимуться такими, що потрапили в полон під час бою. При цьому, перебуваючи в полоні, окупанти матимуть можливість живими повернутися до РФ за програмою обміну, або залишитися назавжди в Україні чи іншій країні Європейського Союзу.

Зазначимо, "Російський добровольчий корпус", бійці якого заявляють, що воюють на боці України, повідомив, що виконує бойові завдання на території РФ, а легіон "Свобода Росії" закликав мирних громадян, які проживають у прикордонних російських областях, залишатися вдома і "не чинити опір" .                                                                                                     

Читайте також на порталі "Коментарі" – підсумки саміту G7: що стало ключовим – на яку допомогу може розраховувати Україна.

Також видання "Коментарі" повідомляло – чи справді Україна має шанс стати членом НАТО – на що розраховуємо у Вільнюсі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/hochu_zhyt/538
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини