Головна Новини Суспільство Війна з Росією Буданов зробив заяву щодо вбивства Фаріон: хто стоїть за трагедією
commentss НОВИНИ Всі новини

Буданов зробив заяву щодо вбивства Фаріон: хто стоїть за трагедією

Кирило Буданов натякнув, що за вбивством Ірини Фаріон стоїть ворог

22 липня 2024, 20:50
Поділіться публікацією:

Начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов заявив, що вбивство громадської діячки Ірини Фаріон є спробою ворога роз'єднати українців і викликом для всього українського суспільства. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Telegram-канал Буданова.

Буданов зробив заяву щодо вбивства Фаріон: хто стоїть за трагедією

Кирило Буданов (фото з відкритих джерел)

Він зазначив, що цей злочин є порушенням основоположних прав і свобод українців та показує, що ворог прагне використовувати будь-які інструменти для роз'єднання нації. Буданов підкреслив важливість збереження права на думку і відстоювання своїх переконань, називаючи це фундаментом для свободи.

"Ця трагедія ще раз продемонструвала: ворог прагне використовувати будь-які інструменти, щоб роз'єднати нашу націю. Отже, ми не маємо права забувати, що, незважаючи на наші відмінності у політичних позиціях, право на думку, право відстоювати свої переконання — священне," — сказав він.

Він також заявив, що кожен, хто зазіхає на право на думку, має бути покараний, і додав, що Ірина Фаріон загинула за українську позицію, підкреслюючи необхідність продовжувати захищати Україну на фронті і всередині держави.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що у ГУР пояснили слова Буданова про новий наступ РФСказане в інтерв'ю не завжди накладається на те, що відбувається зараз. Адже в більшості випадків інтерв'ю записується одночасно, а публікується в інший. Відповідно ситуація на тій чи іншій ділянці фронту змінюється. Як передає портал "Коментарі", представник Головного управління розвідки Міноборони України Андрій Юсов в ефірі телемарафону прокоментував ситуацію на північних кордонах країни. За його словами, інформація та обстановка активно змінюються, що потребує постійних коректив у формах подання інформації. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/ChiefUkrDIU/87

Новини