Головна Новини Суспільство Війна з Росією Буданов заявив про вирішальний період війни в Україні: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Буданов заявив про вирішальний період війни в Україні: подробиці

Буданов висловив упевненість, що Україна здобуде повну перемогу

8 листопада 2022, 23:40
Поділіться публікацією:

Настав  вирішальний  час  у війні нашої країни з РФ. Про це сказав  керівник ГУР  Міністерства оборони України Кирило Буданов  на зустрічі з предстоятелем ПЦУ, митрополитом Київським і всієї України Епіфанієм.

Буданов заявив про вирішальний період війни в Україні: подробиці

Буданов і керівники підрозділів ГУР отримали ордени від ПЦУ (фото gur.gov.ua)

"Настає вирішальний період війни. Нам потрібна допомога кожного українця і Боже благословення. Певен, що Україна здобуде повну перемогу над ворогом та звільнить всі окуповані землі", -  наголосив  керівник  Головного управління розвідки.

Своєю чергою,  предстоятель Православної церкви України  наголосив на величезному значенні  національного єднання  й висловив подяку  захисникам України,  які  виборюють  перемогу.

"Ворог лютий і лукавий, тож нехай Господь береже вас і підсилить вашу мудрість для руйнування підступних задумів окупантів", -  промовив предстоятель ПЦУ.

 Він  вручив  Буданову  орден святого великомученика Юрія Переможця,  ще три  представники Головного управління розвідки, що були запрошені на зустріч,  нагороджені орденами  архистратига Михаїла.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те,  Буданов прогнозує найпотужніше потрясіння для росіян вже в листопадіРосійським загарбникам доведеться залишити Херсон уже у листопаді, що стане великим ударом на громадську думку в самій Росії, де російські пропагандисти нав'язали населенню міф про непереможність російської армії та інші міфи про Україну. Як передає видання "Коментарі", про це заявив начальник ГУР Міноборони України Кирило Буданов. Кирило Буданов назвав деокупацію Херсона, що наближається, "сейсмічним" ударом для російської громадської думки. Таким чином буде зруйновано російські наративи про власну непереможність та Україну.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини