Головна Новини Суспільство Війна з Росією Буданов заінтригував заявою про наближення знакової битви
commentss НОВИНИ Всі новини

Буданов заінтригував заявою про наближення знакової битви

Глава ГУР МО відмовився відповідати, коли розпочнеться історична битва

24 квітня 2023, 10:45 comments1501
Поділіться публікацією:

Україна з кожним днем дедалі ближче до знакової битви у війні проти Росії. Як передає портал "Коментарі", про це в інтерв'ю "РБК-Україна" розповів голова Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов. При цьому головний розвідник країни зі зрозумілих причин відмовився відповісти на запитання: коли саме ця битва почнеться?

Буданов заінтригував заявою про наближення знакової битви

Кирило Буданов. Фото: УП

"...Подобається це чи не подобається, але ми підходимо до знакової битви для новітньої історії України. Це факт, всі це розуміють. Коли вона почнеться, це є таємницею", — заявив глава ГУР МО.

За словами Кирила Буданова, всі розуміють, що українська сторона наближається до цього. Буданов зазначив, що хотілося б збільшити постачання західної зброї і зробити їх інтенсивнішими, але Київ виходитиме з того, що має.

Зазначимо, у попередньому інтерв'ю Кирило Буданов заявив, що 31 березня цього року офіційно провалилася чергова спроба масованого наступу російських військ – вороги планували захопити весь Донбас, вийшовши на адміністративні кордони Донецької та Луганської областей, але їх план провалився.

Читайте також на порталі "Коментарі" — суд у Москві заарештував голову ГУР Кирила Буданова.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Кремль активно шукає гроші для продовження війни. Вводять нові податки для іноземних компаній, які залишають країну-агресора, перенаправляють гроші на науку – на "стратегічні ініціативи" Путіна. При цьому станом на 17 квітня дефіцит бюджету Росії досягає 4,77 трильйона рублів (перевищуючи майже на 40% показник дефіциту, закладеного на весь рік). Про що говорить те, що відбувається? Якою є оцінка військових можливостей РФ, враховуючи навіть відкриті дані? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини