Головна Новини Суспільство Війна з Росією Буданов заінтригував заявою: можемо вразити супротивника у будь-якій точці Криму
commentss НОВИНИ Всі новини

Буданов заінтригував заявою: можемо вразити супротивника у будь-якій точці Криму

Глава ГУР вважає, що для деокупації Криму є багато різних варіантів, але "без військових, бойових дій це неможливо"

24 серпня 2023, 10:05
Поділіться публікацією:

Українські захисники можуть досягти будь-якої точки тимчасово окупованого Криму для знищення ворога. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву в інтерв'ю "Радіо Свобода" зробив керівник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов.

Буданов заінтригував заявою: можемо вразити супротивника у будь-якій точці Криму

Кирило Буданов. Фото: з відкритих джерел

"Ми маємо здатність вразити будь-яку частину тимчасово окупованої АРК станом на даний момент. Абсолютно в будь-якій точці ми можемо досягти супротивника", — заявив Буданов.

Він уточнив, що для того, щоб над Кримом знову замайорів український прапор, є багато варіантів і сценаріїв. При цьому Кирило Буданов висловив особисту думку, що сьогодні це зробити "без військових, бойових дій це неможливо".

Кирило Буданов радить усім тим, хто допомагав Росії з окупацією, а потім і з анексією Криму краще якнайшвидше покинути півострів. Тим же, хто чекає на Україну, треба готуватися і робити все для допомоги насамперед розвідувальним органам, а далі сприяти українській армії, коли розпочнеться широке наступ.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у Криму, як і анонсував начальник ГУР Міноборони Кирило Буданов, відбулися нові акції зі знищення російських окупантів. Під час "бавовни" 23 серпня, за даними ГУР, на мисі Тарханкут було ліквідовано російську зенітно-ракетну систему великого та середнього радіусу дії С-400 "Тріумф". Секретар РНБО Олексій Данілов підтвердив, що Україна звільнятиме Крим військовим шляхом, якщо Росія не покине його сама. А пошкоджені мости, що ведуть на півострів із тимчасово окупованої частини Херсонської області, вже, за даними британської розвідки, створили росіянам логістичні проблеми. Враховуючи, що до повномасштабного російського вторгнення в Україну питання військової деокупації Криму практично не обговорювалося, чи можна вважати, що РФ сама собі вистрілила в ногу тим, що півтора роки тому наважилася на відкриту агресію? Який варіант повернення Криму до України виглядає наразі найбільш реалістичним? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини